Tuğba Ekinci, Mihre Mutlu ile boşanan İbrahim Çelikkol'u topa tuttu: 'Adam olamadın gitti'

2017 yılında nikah masasına oturan oyuncu İbrahim Çelikkol ile mimar Mihre Mutlu dün tek celsede boşandı. Sürpriz boşanmanın ardından Tuğba Ekinci yaptığı yorumla şoke etti. Sosyal medya hesabından İbrahim Çelikkol'u hedef alan Tuğba Ekinci sert ifadeler kullandı.

5 yıl önce Knidos Deveboynu Feneri'nde mutluluğa 'evet' diyen ve Aralık 2019'da Ali adını verdikleri ilk çocuklarını kucaklarına alarak anne - baba olmanın heyecanını yaşayan İbrahim Çelikkol ile Mihre Mutlu'dan kötü haber geldi. Bir süredir evliliklerinde sorunlar olduğu konuşulan çift sessiz sedasız boşandı.

Kısa sürede gündem olan boşanma haberinin ardından, 44 yaşındaki 'sivri dilli' şarkıcı Tuğba Ekinci'den şoke eden bir yorum geldi. Instagram hesabından bir paylaşımda bulunan Ekinci, çocuğunun annesi mimar Mihre Mutlu ile evliliğini sonlandıran oyuncu İbrahim Çelikkol'u hedef aldı. Eski eşlerin birlikte çekilen bir fotoğraf karesini yayınlayan Ekinci, İbrahim Çelikkol ile ilgili zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Tuğba Ekinci, paylaşımında İbrahim Çelikkol için şu ifadeleri kullandı:

'' Köfte böyle temiz yüzlü hanım kız nikahtan çıkartılırmı iki yaşında bebende var .Doymadınmı piyasadaki fırıldaklara adam olmadın gitti . Başında kim verdi bu güzelim kızı sana o dahada enteresan .Kız verilecek en son insan .
Baba imajı çizebilmek için hareketler .Şanbabası .) ''

Tuğba Ekinci, Mihre Mutlu ile boşanan İbrahim Çelikkol'u topa tuttu: 'Adam olamadın gitti'

 

Tuğba Ekinci, Mihre Mutlu ile boşanan İbrahim Çelikkol'u topa tuttu: 'Adam olamadın gitti' ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses Tuğba Ekinci mihre mutlu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.