Tuğba Ekinci bikinili halini paylaştı, sosyal medya yıkıldı

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla magazin basınında adından sıkça söz ettiren 44 yaşındaki sivri dilli şarkıcı Tuğba Ekinci, Instagram hesabından paylaştığı bikinili pozu ve altına düştüğü notla bir kez daha gündem oldu. Yatak odasında bikinili haliyle ayna karşısında poz veren Tuğba Ekinci'nin cesur karesi sosyal medyayı salladı.

Tuğba Ekinci'nin altına göndermeli bir not düşerek paylaştığı bikinili karesi Instagram'ı salladı. Yatak odasında bikinili haliyle ayna pozu veren Tuğba Ekinci paylaşımının altına ''Daha iyisi gelmez. Limonlarla portakalları karıştırmayın .)'' notunu düştü. Ekinci'nin bu sözleri, son günlerde sahne kostümleriyle gündemde olan meslektaşlarına gönderme olarak yorumlandı.


TAKİPÇİLERİNDEN BEĞENİ VE YORUM YAĞDI

"Sezon açılmıştır. Ben ilk havuzuma giriyorum" diyen Tuğba Ekinci'nin fit haline övgüler yağdı. Düzgün fiziğiyle dikkatleri üzerine çeken Tuğba Ekinci'nin cürretkar pozuna beğeni yağdı.

İşte Tuğba Ekinci'nin gündem olan o karesi...

Tuğba Ekinci bikinili halini paylaştı, sosyal medya yıkıldı

 

 

 

Tuğba Ekinci bikinili halini paylaştı, sosyal medya yıkıldı ile ilgili etiketler Tuğba Ekinci Sosyal Medya Instagram
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.