Tuğba Altıntop kimdir, kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Tuğba Altıntop kimdir, kaç yaşında merak ediliyor. Şarkıcı, oyuncu ve model olan Tuğba Altıntop beğenilen şarkıları ile sevenlerine unutulmaz dakikalar yaşattı. Sizler için Tuğba Altıntop kimdir, kaç yaşında detayları ile haberimizde.

Tuğba Altıntop kimdir, kaç yaşında soruları gündem oldu. Başarılı oyuncu ve model ve şarkıcı olan Tuğba Altıntop bugün Star TV’de yayınlanan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk oldu. Şarkıları ile seyircilere keyifli dakikalar yaşatan Tuğba Altıntop kimdir, kaç yaşında sizler için derledik.

Tuğba Altıntop kimdir?

Tuğba Altıntop, 15 Aralık 1976 tarihinde Adana’da dünyaya gelmiştir. Liseden sonra grafikerlik üzerine eğitim alan Tuğba Altıntop, 1996 yılında Miss Turkey güzeli seçilmiştir. Aynı yıl Rafet El Roman'la hayatlarını birleştirmiştir. Bu evlilikten Su Elnur ve Şevval Su isminde iki kız çocuğu bulunmaktadır. Rafet El Roman ile evlilikleri 2003 yılında sonlandı. Modellik ve mankenliğin yanı sıra bazı diziler ile 1995 yapımı komedi türünde TV filmi Zampara Seyfettin'de yer almıştır.

Tuğba Altıntop kimdir,kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Altıntop, 2007 yılında "Sana Söylüyorum" albümü ile müzik hayatına atıldı. Albümde Murat Güneş, Güven Baran, Aydın Sarman, Hüseyin Bitmez gibi isimlerin besteleri yer almıştır. Ayrıca albümde Altıntop'un sözünü kendi yazdığı, müziğini ise Aydın Sarman ile bestelediği "Ağıt" isimli şarkıya da yer vermiştir. Albümde "Urfa Sana Ağlar" şarkısına klip çekti.

2013 yılında 6 yıllık aradan sonra "Yana Yakıla" single'ı ile müziğe geri döndü. Şarkı için birçok remix düzenlenerek dinleyicilere ulaştı. 2016 Nisan ayında yeni albümü La La'yı piyasaya sürecek olan şarkıcı, albümde Serdar Ortaç, Ozan Doğulu, Ayşen gibi isimlerle çalıştı. Altıntop, albüme ismini veren şarkısı "La La"nın klip çalışmalarını tamamlamıştır.

 

Intagram adresi ne?

Tuğba Altıntop’un Instagram adresine Tuğba Altıntop (@tugbaaltintopofficial) kullanıcı adı ile ulaşabilirsiniz.

Tuğba Altıntop kimdir, kaç yaşında? Instagram adresi ne? ile ilgili etiketler Tuğba Altıntop kimdir kaç yaşında nerelidir
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.