Tugay Kerimoğlu'dan flaş Can Bozdoğan yorumu... "Özel bir sol ayağı var. Scout olsam..."

4-0'lık Giresunspor hezimetinde Beşiktaş taraftarlarının ıslıklamadığı tek isim olan Can Bozdoğan formayı kaptı. 15. haftaya kadar Süper Lig'de 5 maçta 193 dakika oynayabilen 21 yaşındaki orta saha, Kasımpaşa maçında şans buldu. Türk futbolunun unutulmaz orta saha oyuncularından Tugay Kerimoğlu, Can Bozdoğan'ı yorumladı...

Süper Lig'de 4 maçtır mağlup olan ve mutlak galibiyete ihtiyacı olan Beşiktaş, 15. haftada Kasımpaşa deplasmanında... Siyah-Beyazlılar'da teknik direktör Sergen Yalçın, kritik maça 21 yaş altı üç isimle çıktı: Ersin Destanoğlu, Rıdvan Yılmaz ve Can Bozdoğan...

4-0'lık Giresunspor hezimetinde Beşiktaş taraftarlarının ıslıklamadığı tek isim olan Can Bozdoğan formayı kaptı. Bu yaz Schalke 04'ten satın alma opsiyonuyla kiralanan gurbetçi orta sahayı Türk futbolunun unutulmaz orta saha oyuncularından Tugay Kerimoğlu yorumladı.

beIN Sports'un maç önü yayınında konuşan Tugay Kerimoğlu, şunları söyledi:

"Can'ı izlemeye giden bi scout olsam olumlu notlar veririm. Özel bir sol ayağı var. Kendi düşüncesini sahaya yansıtma isteği karşımıza çıkıyor. Özgüveni yüksek bu da benim hoşuma gidiyor. Böyle bir maçta bu şansı alabiliyor olmak onun için büyük fırsat. Bitiriş paslarında biraz daha üste çıkabilirse çok özel bir oyuncu olabilir. Ghezzal gibi bir isimle oynaması şans"

FEYYAZ UÇAR: BEŞİKTAŞ'IN GELECEĞİ

Beşiktaş efsanesi Feyyaz Uçar ise Can için şu yorumu yaptı: "Kesinlikle umut vadeden bir oyuncu. Oğuzhan gibi bir alternatif varken böyle kritik bir maçta görev alması Sergen Yalçın'ın takımda gelecek gördüğünün bir göstergesi... Öne doğru dripling yapan bir oyuncu. Bugün şut bekliyorum. Biraz da ara pası verebilirse..."

 Tugay Kerimoğlu'dan flaş Can Bozdoğan yorumu... "Özel bir sol ayağı var. Scout olsam..."

SERGEN YALÇIN'DAN 5 DEĞİŞİKLİK 

Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, Giresunspor maçının kadrosundan 5 değişiklikle sahaya çıktı.

Sakatlığı nedeniyle kadroya dahil edilmeyen Mert Günok'un yerine Ersin Destanoğlu'nu yeniden kaleye geçiren Yalçın, kırmızı kart cezalısı Necip Uysal'ın forma giyemediği karşılaşmada Welinton Souza'yı savunmada görevlendirdi.

Savunmanın solunda Umut Meraş yerine Rıdvan Yılmaz'a forma veren Sergen Yalçın, Miralem Pjanic ve Georges-Kevin N'Koudou'yu kulübeye çekerken, orta sahada Atiba Hutchinson ve Can Bozdoğan'ı sahaya sürdü.

Beşiktaş'ın milli sol beki Rıdvan Yılmaz, 4 maçlık aranın ardından 11'de görev aldı.

Tugay Kerimoğlu'dan flaş Can Bozdoğan yorumu... "Özel bir sol ayağı var. Scout olsam..." ile ilgili etiketler Beşiktaş Kasımpaşa Sergen Yalçın Can Bozdoğan Tugay Kerimoğlu feyyaz uçar
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.