Tugay Kaan Numanoğlu Galatasaraylı çıktı

Derbinin hakemi Tugay Kaan Numanoğlu'nun babasının Beşiktaşlı, kendisinin de Galatasaraylı olduğu ortaya çıktı. Baba Numanoğlu, oğlunun Ali Koç'un şirketlerinden birinde çalıştığı iddialarını ise yalanladı: "Saçma sapan şeyler. Öyle bir şey yok. Kayınbiraderinin yanında çalışıyor. Müdür olarak görev yapıyor."

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin hakemi Tugay Kaan Numanoğlu'nun Galatasaraylı olduğu ortaya çıktı. İlk derbi maçına çıkacak olan 34 yaşındaki düdük hakkında "Ali Koç'un şirketinde çalışıyor. Babası da kendi de Fenerbahçeli" iddiaları ortaya atılmıştı.

Beyaz TV'ye konuşan genç hakemin babası Levent Numanoğlu, oğluna çocukluğundan beri adalet duygusunu aşılamaya çalıştığını belirterek spekülasyonların yapılmaması gerektiğini belirtti.

EYYAMCILIK YAPMA ÖĞÜDÜ

Numanoğlu, "Oğluma şunları söyledim. Adaletli davrancaksın oğlum. Dürüst olacaksın. Hata yapabilirsin ama hatayı kapatmak için eyyamcılık yapma. Dürüst ol, doğru ol. O da yapmaya çalışıyor. Allah yardım etsin." şeklinde konuştu.

Oğlunun Ali Koç'un şirketinde çalıştığına yönelik çıkan haberlere sert tepki gösteren Numanoğlu, "Saçma sapan şeyler. Öyle bir şey yok. Kayınbiraderinin yanında çalışıyor. Müdür olarak görev yapıyor." dedi.

Baba Numanoğlu, "Hangi takımı tutuyorsunuz?" sorusuna "Beşiktaş" yanıtını verdi. Ardından da Tugay Kaan Numanoğlu'nun küçükken Galatasaraylı olduğunu söyledi.

Tugay Kaan Numanoğlu Galatasaraylı çıktı ile ilgili etiketler Fenerbahçe Beşiktaş Tugay Kaan Numanoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.