Fenerbahçe'den Tugay Kaan Numanoğlu açıklaması

Fenerbahçe'den Tugay Kaan Numanoğlu açıklaması: "Derbinin hakemi Tugay Kaan Numanoğlu'nun Başkanımız Ali Koç'un şirketlerinden birinde çalıştığı iddiası tamamen hayal ürünüdür. Babasının Kulübümüzde futbol oynadığı iddiası da yine tamamen hayal ürünüdür. Bu iddiaları ortaya atanlar ispatlamakla mükelleftir"

Süper Lig'in 10. haftasında oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesi ortaya çıkan hakem tartışmalarına ilişkin, Sarı-Lacivertli kulüpten bir açıklama geldi. Kadıköy'de maçı yöentecek olan Tugay Kaan Numanoğlu'nun Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un şirketlerinden birinde çalıştığı iddiası yalanlandı.

Açıklamada, "Derbinin hakemi Tugay Kaan Numanoğlu'nun Başkanımız Ali Koç'un şirketlerinden birinde çalıştığı iddiası tamamen hayal ürünüdür. Babasının Kulübümüzde futbol oynadığı iddiası da yine tamamen hayal ürünüdür. Bu iddiaları ortaya atanlar ispatlamakla mükelleftir" denildi.

Fenerbahçe'den Tugay Kaan Numanoğlu açıklaması

Fenerbahçe'den Tugay Kaan Numanoğlu açıklaması - Resim : 2

Fenerbahçe'den Tugay Kaan Numanoğlu açıklaması ile ilgili etiketler Fenerbahçe Beşiktaş Tugay Kaan Numanoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.