Tudor'dan, derbinin hakemine gönderme!

Galatasaray'ın Hırvat çalıştırıcısı Igor Tudor, Fenerbahçe-Beşiktaş derbisindeki tartışmalı hakem kararlarına gönderme yaptı.

Galatasaray'ın Hırvat çalıştırıcısı Igor Tudor, Fenerbahçe-Beşiktaş derbisindeki tartışmalı hakem kararlarına gönderme yaptı. Tudor, Bursaspor maçı öncesi yaptığı açıklamada, "Dün gece olanları gördükten sonra umarım iyi bir yönetim olur" dedi.

Tudor'un açıklamaları şöyleydi:

"Maçtan önce takımdaki arkadaşlarımızla da paylaştım, bu bizim için bir seviye testi olacak. Çok zor bir maç bizi bekliyor. Top bizdeyken de topa sahip olup oyunu yönetmek istiyoruz. Tamamen hedefimiz bu."

"Bursaspor iyi oynuyor, tehlikeli bir takım. Önemli olan bizim ne yapacağımız ve bir de hakem faktörü. Dün gece olanları gördükten sonra umarım iyi bir yönetim olur ve kazanan biz oluruz."

Tudor'dan, derbinin hakemine gönderme! ile ilgili etiketler Galatasaray Bursaspor Fenerbahçe Beşiktaş Derbi hakem tudor gönderme
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.