Tudor'dan Başakşehir maçı öncesi büyük sürpriz!

Medipol Başakşehir'e cumartesi akşamı konuk olacak Galatasaray'da ilk 11'de sürpriz var... Teknik Direktör Igor Tudor zorlu maçtaki taktiğini ve stratejisini belirledi.

Galatasaray cumartesi akşamı Başakşehir ile deplasmanda oynayacağı maçta rakibi nasıl devireceğinin ve nasıl bir kadro ile çıkacağının hesaplarını yaptı. Teknik Direktör Igor Tudor, Galatasaray adına tüm analizleri yapıp takımına aktardı. İlk 11'de ise kritik bir hamle ile sürpriz var...

Tudor için zorlu maçta N'diaye, Maicon, Fernando ve Gomis ile Belhanda kilit isimler. Tudor, Başakşehir’i çözdü. 2 haftalık milli ara boyunca rakibi analiz eden Hırvat hoca, ilk etapta ev sahibi ekibi durdurmayı düşünüyor. Bunun için Emre Belözoğlu’nu Ndiaye’nin, Adebayor’u da Maicon’un adım adım takip edeceği öğrenildi.

Ayrıca önlibero Fernando da top Galatasaray yarı sahasına geçtiğinde başlatacağı presle, rakibe adeta nefes aldırmayacak. Tudor’un hücum kozu ise Gomis ve Belhanda olacak. Faslı futbolcuya, “Kaleyi gördüğün yerden vur” talimatı veren 39 yaşındaki çalıştırıcı, Gomis’in ceza alanında daha rahat hareket etmesi için de, sürpriz şekilde ilk 11'de olacak Rodrigues’in sürekli Fransız yıldıza destek sağlamasını istiyor.

İşte, Galatasaray'ın Başakşehir maçı 11'i...

MUSLERA, MARİANO, MAİCON, DENAYER, LATOVLEVİCİ, NDİAYE, FERNANDO, TOLGA, RODRİGUES, BELHANDA, GOMİS

Tudor'dan Başakşehir maçı öncesi büyük sürpriz! ile ilgili etiketler Galatasaray Başakşehir tudor ilk 11 Rodrigues
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.