Tuba Ünsal'ın sevgilisi Tal Garih kimdir? Görüntüleri! Tal Garih'in dedesi kim?

Tuba Ünsal, önceki akşam yeni sevgilisi Tal Garih ile görüntülendi. Magazin gündeminde konuşulan konular arasında Tal Garih yer alıyor. Tuba Ünsal'ın sevgilisinin yaşamı merak ediliyor. İkili, restoran çıkışı ilk kez birlikte görüntülendi. Peki Tuba Ünsal'ın sevgilisi Tal Garih kimdir? Ne iş yapıyor? Detaylar haberimizde...

Tuba Ünsal'ın sevgilisi Tal Garih kimdir? Magazin gündeminde Tuba Ünsal ve sevgilisi Tal Garih'in görüntüleri konuşuluyor. Ünlü oyuncu Ünsal ve sevgilisi Etiler'de restoran çıkışı ilk kez birlikte görüntülendi. Vatandaşlar ise Tal Garih'in kim olduğunu merak ediyor. Peki Tuba Ünsal'ın sevgilisi Tal Garih kimdir? Tuba Ünsal ve sevgilisinin görüntüleri! Dedesi kim? Merak edilen detaylar haberimizde...

Tuba Ünsal'ın sevgilisi Tal Garih kimdir? Görüntüleri! Tal Garih'in dedesi kim?

Tuba Ünsal, Alarko Holding Stratejik Planlama Müdürü Tal Garih ile yeni bir aşka yelken açtı. İkili, önceki gün Etiler’de baş başa yemekteydi.Mekandan ayrı ayrı çıkan çift, birkaç yüz metre sonra trafik kontrolüne takıldı. İkili o anda flaşlar patlayınca gülmeye başladı.

Ünsal, ilk kez birlikte görüntülendiği Tal Garih için “Evet beraberiz ve mutluyuz. Güzel bir birlikteliğimiz var” dedi. Garih de ünlü oyuncuyla beraberliği hakkında yöneltilen soruya şu yanıtı verdi: “Bir süredir beraberiz. O çok özel biri, kendimi şanslı hissediyorum.”

Tuba Ünsal'ın sevgilisi Tal Garih kimdir? Görüntüleri! Tal Garih'in dedesi kim? - Resim : 2

Bahçeşehir Üniversitesi İşletme Fakültesi Yönetim Kurulu Başkanı ve öğretim üyesi de olan Tal Garih, “Tuba Hanım’la birbirimizi rahatça tanımamız için sizden saygı rica ediyoruz” dedi.

TAL GARİH KİMDİR?

Garih ailesi Alarko Holding'in ortaklarından. Tal Garih'in dedesi İstanbul'daki bir mezarlıkta saldıraya maruz kalıp yaşamını yitiren ünlü işadamı Üzeyir Garih. Tal Garih, Üzeyir Garih’in iş kadını olan kızı Dalia Garih’den dünyaya geldi.

TAL GARİH'İN DEDESİ ÜZEYİR GARİH

Tal Garih'in dedesi Üzeyir Garih'i kamuoyu korkunç cinayetle hatırlıyor. Alarko holdingin İshak Alaton ile birlikte ortağı olan Üzeyir Garih, 25 Ağustos 2001 günü Eyüp Mezarlığı'nda bıçaklanarak öldürüldü. Cinayet zanlısı olduğu iddia edilen asker firarisi Yener Yermez, polisin sıkı araştırmaları ve takipleri sonucunda yakalandı. Yener Yermez, cinayeti işlediği itiraf edince cezaevine gönderildi.

TUBA ÜNSAL

Denizli'de doğdu. İlkokulu Vize, Kırklareli’de, orta öğrenimini Şanlıurfa’da, liseyi ise İzmir’de okudu. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İşletme Bölümü’nün birinci sınıfında okurken, öğrenimine ara verdi. 1998 yılında Elite Model Look yarışmasına katıldıktan sonra profesyonel mankenlik kariyerine başladı. Çeşitli televizyon dizileri ve sinema filmlerinde rol aldı, televizyon programları yaptı. Bunlardan bazıları; Çılgın Dersane, Mumya Firarda ve Vizontele Tuuba. Son olarak Ruhumun Aynası adlı dizide oynamıştır.

2004 yılında Cem Cantaş hayatını birleştiren Ünsal, 2006'da boşandı. 2012'de sona eren ikinci evliliğini Murat Pilevneli ile yaptı. 2018'de sona eren üçüncü evliliğini ise 2013 yılının mayıs ayında sunucu Mirgün Cabas ile yaptı. Oyuncunun Murat Pilevneli ile evliliğinden Sare Pilevneli, Mirgün Cabas ile evliliğinden Civan Mert Cabas dünyaya gelmiştir. 20 Şubat 2017 tarihinde İçerde dizisine katılmıştır.

Tuba Ünsal'ın sevgilisi Tal Garih kimdir? Görüntüleri! Tal Garih'in dedesi kim? ile ilgili etiketler Tuba Ünsal tal garih kimdir sevgilisi görüntüleri
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.