Tuba Ünsal’ın başrolünde yer aldığı 'Adı Aylin' tiyatro oyunu gala gösteriminde yerden yere vuruldu

Daha önce Sabahattin Ali’nin Kürk Mantolu Madonna adlı eserini sahneye uyarlayan Tuba Ünsal, bu kez de Ayşe Kulin’in 80 ülkede yayınlanan romanı Adı Aylin’i tiyatro sahnesine taşımıştı. Bu oyuna 4 milyon lira harcayan Tuba Ünsal'ın müzikali, eleştirmenler ve kitabın yazarı Ayşe Kulin tarafından beğenilmedi. SuperHaber yazarı Prof. Dr. Nuran Yıldız, bu haftaki yazısında yapımcılığını ve başrolünü üstlendiği Tuba Ünsal'ın üstlendiği 'Adı Aylin' adlı tiyatro oyununu eleştirdi.

Tuba Ünsal'ın, yazar Ayşe Kulin’in Adı Aylin kitabını tiyatro sahnesine taşıdığı müzikali, kitabın yazarı ve eleştirmenler tarafından beğenilmedi. SuperHaber yazarı Nuran Yıldız, eleştirmenler tarafından başarısız bulunan ve gelen olumsuz yorumların ardından sponsorluk anlaşması da iptal edilen tiyatro oyunu için ''İzlemeye giden gerçek tiyatro izleyicisine sabır dilerim'' ifadelerini kullandı.

Tuba Ünsal’ın başrolünde yer aldığı 'Adı Aylin' tiyatro oyunu gala gösteriminde yerden yere vuruldu

İşte Nuran Yıldız'ın bu haftaki yazısı...


OLMADI BAŞTAN

Çok güldüm ve çok sinir oldum. Tam günümüzün mantığının özeti: Her şey iğreti.

Güzelim tiyatro oyunları/ eserler özgüvene boğulmuş tiplerin elinde oyuncak oluyor.

“Ben bunu yapamam” diyen yok.

“Bu bana on, hadi olmadı üç beden büyük gelir” diyen yok.

“Ben haddimi bilirim” diyen yok.

İki ayaklı özgüven baloncuklarıyla dolu her ama her ama her yer.

En son, Tuba Ünsal önce “Kürk Mantolu Madonna” olmak istedi, sonra “Adı Aylin”deki Aylin.

İkisinde de gala gösteriminde yerden yere vuruldu.

Şimdi de çıkıp “Oyunu revize ettik yeniden oynayacağız” demiş. Ne diyeyim? İzlemeye giden gerçek tiyatro izleyicisine sabır dilerim, diğer izleyiciler işin şovunda zaten.

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN...

 

Tuba Ünsal’ın başrolünde yer aldığı 'Adı Aylin' tiyatro oyunu gala gösteriminde yerden yere vuruldu ile ilgili etiketler Tuba Ünsal Adı Aylin tiyatro oyunu Ayşe Kulin
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.