Tuba Büyüküstün'ün sevgilisi Umut Evirgen tutuklandı!

Fotoğraflarını çeken Hürriyet muhabirini silahla tehdit ettiği iddia edilen Umut Evirgen'in korumaları ve Evirgen tutuklandı. Sabah yazarı Hıncal Uluç geçtiğimiz gün, Umut Evirgen'in ve korumalarının 15 yıla kadar hapis cezası ile yargılanmaları gerektiğini belirtmişti

Fotoğraflarını çeken Hürriyet muhabirini silahla tehdit ettiği iddia edilen Umut Evirgen'in korumaları ve Evirgen tutuklandı.

Hürriyet muhabiri İsmail Bayrak, geçtiğimiz günlerde Tuba Büyüküstün ile Umut Evirgen birlikte yemek yerken onları görüntülemiş; daha sonra Evirgen'in korumları, Bayrak'ın fotoğraf makinesini silah zoruyla gasp etmişlerdi.

Star'da yayınlanan Duymayan Kalmasın'da yer alan habere göre; Hürriyet muhabiri İsmail Bayrak'ın suç duyurunda bulunmasının ardından Umut Evirgen ve korumaları dün akşam saatlerinde gözaltına alınmıştı. Bu sabah hakim karşısına çıkan Evirgen ve korumaları için hakemeden tutuklama kararı verildi.

Tuba Büyüküstün'ün sevgilisi Umut Evirgen tutuklandı! ile ilgili etiketler Umut Evirgen Tuba Büyüküstün
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.