Tuba Büyüküstün'ü kahreden ölüm! Yoğun bakımdaki yaşam mücadelesini kaybetti

39 yaşındaki ünlü oyuncu ve iki çocuk annesi Tuba Büyüküstün eski sevgilisi Sami Saydan'ın oğlu Tuna Saydan'ın vefatıyla sarsıldı. Kan arayışı için Tuba Büyüküstün'ün de seferber olduğu 19 yaşındaki Tuna Saydan'dan acı haber geldi.

Güzel oyuncu Tuba Büyüküstün 2008-2010 yılları arasında aşk yaşadığı eski sevgilisi görüntü yönetmeni Sami Saydan’ın oğlu Tuna Saydan’ın vefatıyla sarsıldı.

YOĞUN BAKIMDAKİ MÜCADELESİNİ KAYBETTİ

Sami Saydan'ın 19 yaşındaki oğlu Tuna Saydan önceki gün geçirdiği trafik kazası sonucu yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyordu. Saydan’ın oğlu için dün geceden beri kan arayışı vardı, Büyüküstün de Tuna için seferber olmuştu. Ancak tüm çabalara rağmen 19 yaşındaki Tuna Saydan kurtarılamadı.

Tuba Büyüküstün'ü kahreden ölüm! Yoğun bakımdaki yaşam mücadelesini kaybetti

Posta'nın haberine göre; Tuba Büyüküstün kötü haberi alınca Instagram'dan yaptığı siyah bir paylaşımla acısını duyurdu.

 Tuba Büyüküstün'ü kahreden ölüm! Yoğun bakımdaki yaşam mücadelesini kaybetti

 

Tuba Büyüküstün'ü kahreden ölüm! Yoğun bakımdaki yaşam mücadelesini kaybetti ile ilgili etiketler Tuba Büyüküstün Sami Saydan Tuna Saydan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.