Tuba Büyüküstün'den Murat Boz açıklaması! Aşk mı yaşıyorlar?

Cumartesi akşamı Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde konser veren Athena'yı dinlemeye gelenler arasında ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün de vardı. 39 yaşındaki güzel oyuncu, adının aşk dedikodularına karıştığı 41 yaşındaki şarkıcı Murat Boz ile ilgili sorulara cevap verdi.

Gökhan Özoğuz ve Hakan Özoğuz kardeşlerin kurucusu olduğu Athena grubunun verdiği konserle Harbiye Açıkhava Sahnesi’ndeki sonbahar konserleri sona erdi. Yaklaşık 3 saat süren konseri izlemeye gelenler arasında Tuba Büyüküstün, Afra Saraçoğlu, Mert Yazıcıoğlu, Zerrin Tekindor, Rıza Kocaoğlu, Serkan Keskin, Şebnem Bozoklu, Meriç Aral, Nilay Deniz, Gözde Çığacı gibi ünlü isimler de vardı.

 Tuba Büyüküstün'den Murat Boz açıklaması

Netflix'in yeni dizisi 'Another Self'te birlikte rol aldığı Tuba Büyüküstün, Murat Boz’la aşk yaşadığı iddiasını soran muhabirlere şöyle dedi: “Adım herkesle anılıyor. Böyle bir durum söz konusu değil. Arkadaşlar birçok şey yazılıyor, bunları yapmayın.”

İkiz kızlarının babası ve oyuncu - yönetmen Onur Saylak'tan 2017'de boşanan Büyüküstün ile geçtiğimiz ağustos ayında Alaçatı'da bir araya gelen Murat Boz'un oyuncuyla yan yana verdiği pozu yayınlaması günlerce konuşulmuştu. Aşk yaşadığı konuşulan ikilinin geçtiğimiz temmuz ayında da Beykoz'daki bir mekanda baş başa yemek yediğine ilişkin haberler basına yansımıştı.

Tuba Büyüküstün'den Murat Boz açıklaması! Aşk mı yaşıyorlar? ile ilgili etiketler Tuba Büyüküstün Murat Boz Athena
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.