Tuba Büyüküstün'den '3 maddede neden Ahmet Hakan okumuyorum' paylaşımı

Ahmet Hakan köşe yazısında Hazal Kaya'nın oyunculuğundan nefret ettiğini yazıp, nedenlerini 5 madde ile açıklamıştı. Hazal Kaya tepkisini, "Haddiniz değil" diye özetlerken, oyuncu Tuba Büyüküstün Kaya'nın yanında yer aldı ve neden Ahmet Hakan'ı okumadığını 3 maddede özatledi.

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, oyuncu Hazal Kaya’nın Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisindeki performansını eleştirmiş ve 5 'nefret' nedenini köşe yazısına taşımıştı. Hazal Kaya ise, "Bazılarının eleştirinin adaletine dair terazisi kaymış da olabilir. Ama teraziniz kayarken bedenime, varlığıma nefret içerikli yorumlar yapamazsınız. Haddiniz değil" yanıtını vermişti.

Oyuncu Hazal Kaya'ya destek, Ahmet Hakan'a tepki mesajları yağarken, sosyal medyanın gündemine oturan konuyla ilgili oyuncu Tuba Büyüküstün'den de yorum geldi.

Tuba Büyüküstün, 3 maddede Ahmet Hakan’ın yazılarını niye okumadığını anlatan bir paylaşım yaptı. Büyüküstün şunları yazdı:

"Neden Ahmet Hakan okumuyorum? Yazılarında kendine yetememişliği çok hissediliyor. Eleştiri adı altında hadsizliğe harcayacak vaktim yok. Yıllardır üslup konusunda kendini geliştiremediğini düşünüyorum. Hazal Kaya’nın oyunculuğuyla ilgili yazısı karşıma çıktı da. Nefret mi? Yok canım yanlış kelime kullanmıştır. Belki de Birdman filminde denildiği gibi ‘Kendini gerçekleştiremeyen insanlar her şey de yanlış arayan eleştirmenlerden olurlar."

Tuba Büyüküstün'den '3 maddede neden Ahmet Hakan okumuyorum' paylaşımı

 

 

 

 

Tuba Büyüküstün'den '3 maddede neden Ahmet Hakan okumuyorum' paylaşımı ile ilgili etiketler Tuba Büyüküstün Ahmet Hakan Hazal Kaya
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.