Tuba Büyüküstün Virüse Yakalandı! Set İptal Edildi! Dizisi Another Self'de Son Durum Ne! Sağlık Durumu Nasıl

Dizi Çekimleri sırasında korona virüse yakalanan Tuba Büyüküstün' ün sağlık durumu ile ilgili haberlerin gelmesiyle dizinin son durumu belli oldu. Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde dijital platform için çekimleri yapılan dizi Another Self'in oyuncularından olan Tuba Büyüküstün' ün geçtiğimiz ay rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığı ve yapılan test sonucu koronavirüse yakalandığı öğrenilince dizi setinde panik yaşandı.

Dizi Çekimleri sırasında korona virüse yakalanan Tuba Büyüküstün' ün sağlık durumu ile ilgili haberlerin gelmesiyle dizinin son durumu belli oldu. Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde dijital platform için çekimleri yapılan dizi Another Self'in oyuncularından olan Tuba Büyüküstün' ün geçtiğimiz ay rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığı ve yapılan test sonucu koronavirüse yakalandığı öğrenilince dizi setinde panik yaşandı.

Apar topar iptal edilen dizinin setinde bulunan ekip korona virüs testinden geçti. Bayram tatilinde girmesi ile diziye uzun bir ara verildi. Rahatsızlığı nedeni ile dizi setinde bulunmayan Tuba Büyüküstün' ün sağlık durumunun iyi olduğu ve dizi setine geri döneceği öğrenildi.

Another Self Dizisi 

Netlifx ekranlarında yayınlanan Another Self dizisi Temmuz ayında yayınlanmaya başladı. Oyuncu kadrosu oldukça zengin olan dizinin başrollerinde Tuba Büyüküstün, Murat Boz yer alıyor. Seda Bakan, Serkan Altunorak, Fırat Tanış ve Rıza Kocaoğlu gibi isimlerinde yer aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Burcu Alptekin otururken senaryosunu ise Nuran Evren Şit kaleme alıyor. Dizide okul arkadaşı olan üç kadının, içlerinden birinin ağır bir hastalığa yakalanması ile başlarından hikâye ve değişen hayatları anlatılıyor. 

Tuba Büyüküstün Virüse Yakalandı! Set İptal Edildi! Dizisi Another Self'de Son Durum Ne! Sağlık Durumu Nasıl

Another Self Ne Zaman Başlayacak?

İlk olarak Çemberimde Gül Oya dizisi ile ön plana çıkan ve en son Sefirin Kızı dizisinde başrol oynayan Tuba Büyüküstün' ün sağlık durumunun iyi olduğu ve yeniden dizi setine döneceği öğrenildi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 4 gün boyunca hastanede tedavi gördüğünü açıklayan Tuba Büyüküstün, tamamen iyileştiğini söyleyerek hayranlarına sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi.

Tuba Büyüküstün Virüse Yakalandı! Set İptal Edildi! Dizisi Another Self'de Son Durum Ne! Sağlık Durumu Nasıl - Resim : 2

Yaptığı paylaşımda tedavisini tamamlayarak evine döndüğünü ifade eden güzel oyuncu, tedavi gördüğü süreçte kendisi ile ilgilenen doktor, hemşire ve hasta bakıcılarına teşekkür ederek dizi çekimlerinin en kısa zamanda başlayacağını duyurdu. 

Tuba Büyüküstün Virüse Yakalandı! Set İptal Edildi! Dizisi Another Self'de Son Durum Ne! Sağlık Durumu Nasıl ile ilgili etiketler Tuba Büyüküstün
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.