Tuba Büyüküstün ve İbrahim Kutluay yasak aşk yaşıyor

Tuba Büyüküstün ve İbrahim Kutluay arasında yasak aşk mı yaşıyor? Takvim gazetesinden sosyal medyayı sarsan iddia Tuba Büyüküstün ve İbrahim Kutluay yasak aşk yaşıyor. Demet Şener'den boşanan İbrahim Kutluay teselliyi oğlunda bulmuştu.

Tuba Büyüküstün ve İbrahim Kutluay arasında yasak aşk yaşandığı iddiası magazin dünyasına bomba gibi düştü. Takvim gazetesinde yer alan sosyal medyayı sarsan iddia için İbrahim Kutluay ne dedi? Tuba Büyüküstün ve İbrahim Kutluay yasak aşk yaşıyor iddiası doğru mu? İşte Takvim'in şok iddiasının ayrıntıları...

Demet Şener'den kafa karıştıran paylaşım!

Tuba Büyüküstün ve İbrahim Kutluay arasında yasak aşk yaşandığı iddiası sosyal medyada olay oldu. Demet Şener'den boşanan İbrahim Kutluay teselliyi oğlunda bulmuştu. Tuba Büyüküstün’le yasak aşk yaşadığı iddia edilen İbrahim Kutluay sorular karşısında sessiz kaldı.

Ana gibi yar olmaz... İbrahim Kutluay annesinin yanına taşındı!

brahim_Kutluay_Tuba_Bykstn

Takvim'de yer alan habere göre eşi Demet Şener'le boşanma davasının 3 Mart'a ertelenmesiyle bekleme sürecine giren İbrahim Kutluay, teselliyi çocuklarında arıyor.

'Yuvamı yıktın' Demet Şener'den 500 bin TL'lik dava

Eski Milli basketbolcu İbrahim Kutluay önceki gün 8 yaşındaki oğlu Ömer'le Bebek'te objektiflere yansıdı. Bir kafede oğluyla vakit geçiren Kutluay, gazetecilerin görüntü aldığını fark edince mekandan apar topar ayrıldı.

İbrahim Kutluay, "Tuba Büyüküstün ile yasak aşk yaşadığınız yönünde dedikodular var. Bu konu hakkında ne söyleyeceksiniz?" sorusunu cevapsız bıraktı.

İbrahim Kutluay mahkemeye 'Boşanmıyoruz' dilekçesi verdi

Oğluyla hemen aracına binip uzaklaşan Kutluay'ın yasak aşk sorularına sessiz kalması akılları karıştırdı.
Tuba Büyüküstün de eşi Onur Saylak'la boşanma kararı almıştı...

ibrahim_kutluay_kimdir

İbrahim Kutluay kimdir?

İbrahim Kutluay, 1973, İstanbul doğumlu Türk Milli Basketbol Takımı ve Ülkerspor’lu ünlü oyuncu.
İbrahim Kutluay, 7 Aralık 1973‘te İstanbul’da doğdu. Futbolcu olma isteğiyle büyüyen Kutluay, Basketbol‘daki yeteneğinin ön plana çıkmasıyla 13 yaşında, Fenerbahçe altyapısında basketbola başladı ve 4 sene genç takımlarda mücadele etti.
1990 ylında genç oyunculara önem veren dönemin Fenerbahçe koçu Murat Özgül tarafından A takıma alındı. Kutluay, bu imkanı değerlendirmesini bildi ve başarılı oyunu onu Milli Takım’a kadar yükseltti. Özellikle yüksek dış atış yüzdesiyle takımın en önemli hucüm gücü oldu.
1998 – 1999 sezonunda 21,4 sayı ortamasına ulaştı ve Euroleague‘de birinci sıradaya yerleşti. 1999 yılında, genç takımından başlayıp, 1986‘dan beri formasını giydiği Fenerbahçe’den ayrılarak, Efes Pilsen‘le anlaştı.
Efes Pilsen’de 1999 – 2000 sezonuyla sadece bir sene forma giyen Kutluay, 2000 yılında Yunanistan‘ın AEK takımına transfer oldu. AEK’ya transferi Yunan takımında oynayan ilk Türk basketbolcu ünvanını beraberinde getiriyordu.
AEK’da oldukça başarılı bir sezon geçiren Kutluay ve takımı, “Yunanistan Ulusal Kupası”nı kazandı ve Kutluay, kupa maçının “En Değerli Oyuncusu” (MVP) seçildi. AEK’da da bir sene oynamasının ardından 2001 – 2003 seneleri arası formasını giyeceği Yunanistan’ın ve Avrupa‘nın en değerli takımlarından biri olan Atina takımı Panathinaikos‘a transfer oldu. Panathinaikos’la, 2002 yılında Bolonya‘da “Avrupa Şampiyonluğu”nu kazandı.
2003 yılında Ülkerspor‘la sözleşme imzalayarak Türkiye‘ye döndü. Sözleşme 2007‘ye kadar geçerliydi. Ülkerspor’a geldiği ilk sene, takımı, playofflarda yarı finalde Beşiktaş‘ı eleyerek finale çıktı ancak finalde Efes Pilsen’e elendi. Daha dört senelik sözleşmesi olmasına rağmen, sözleşmede yer alan NBA ligi için özel maddeler, Kutluay’a, Amerika‘da basketbol hayatını devam ettirme gibi riskli bir karar almasına imkan tanıdı.
Çok geç sayılabilecek bir yaşta 22 Eylül 2004 Tarihinde, 31 yaşındayken, Seattle SuperSonics ile sözleşme imzaladı. NBA’e Mirsad Türkcan, Hidayet Türkoğlu ve Mehmet Okur‘dan sonra giden 4. Türk oyuncu oldu.
Takım seçme konusunda büyük şanssızlık yaşamıştı. Zaten fiziksel olarak bu lige uygun olup olmadığı tartışılken, gittiği takımda kendi pozisyonunda, Ray Allen gibi takım için değişilmez ve değerli bir oyuncu vardı. Nitekim Ocak 2005 sonunda sözleşmesi feshedilene kadar sürekli takımın sakat listesinde (injury list) ve yedek kulübesinde tutuldu. Bu dönem içinde sadece beş maçta oyuna girebildi ve toplam 12 dakika süre aldı. 1 isabetsiz şut, 1 ribaunt ve 2 top kaybı istatistiklerini yaptı.
Şüphesiz NBA, kariyerinin en, belkide tek kötü kararı ve başarısızlığıydı. 2004 – 2005 sezonu ortasında tekrar Panathinaikos’a ve Atina’ya döndü. Alıştığı Avrupa Ligi’nde takımına katkı yapmaya devam etti. Takımı, Euroleague çeyrek finalinde Efes Pilsen’le Final Four’a çıkma mücadelesi verdi. Özellikle 6 Nisan 2005 günü Atina’a oynanan ilk maçtaki hırslı ve istekli görünümüyle takımına büyük katkı sağladı. İki gün sonra oynanan rövanşta Abdi İpekçi Spor Salonu‘nda büyük tepki çekti. Ancak takımı Efes Pilsen’i eledi ve bir kez daha Final Four oynama başarısı elde etti.
İbrahim Kutluay 2005 – 2006 sezonu başında Ülkerspor’la 2 yıllık kontrat imzalayarak 5 yıl sonra Türkiye Basketbol Ligi’ne döndü. Aynı sene Fenerbahçe’nin Ülkerspor’u satın alıp birleşmesiyle, Fenerbahçe Ülkerspor oyuncusu oldu.
Özel hayatıyla da gündeme gelen ünlü basketbolcu, manken Demet Akalın‘la yaşadığı 4 senelik ilişkiyi noktalamasından kısa bir süre sonra gene manken olan Demet Şener‘le yeni bir birlikteliğe başladı. Akalın’la olan ilişkisinin basın tarafından yakından takip ediliyor olması, mutlu görünmeleri ve Akalın’ın müzik hayatına başladığı ilk video klibinde yer alması, birden biten ilişkinin ardından bir çok magazin yorumcusunu da şaşırtıyordu. Uzun süre geçmeden Şener’le görkemli bir düğünle hayatını birleştirdi.
İbrahim Kutluay, Baliç’in Galatasaray‘a transferi için söylediği şu sözlerle Fenerbaheçe taraftarının en sevdiği sporculardan biri oldu.

tuba_bykstn_kimdir

Tuba Büyüküstün kimdir?

Hatice Tuba Büyüküstün, 5 Temmuz 1982 tarihinde, İstanbul’da dünyaya geldi. Ailesi Erzurum kökenlidir. İstanbul Özel Doğuş Okulları’nda ortaöğrenimi tamamlayan Büyüküstün, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi’nde Sahne Dekorları ve Kostüm Tasarımı bölümünü kazandı. Bir yandan üniversite öğrenimine devam ederken bir yandan da reklam filmlerinde rol alarak T.V. dünyasına adımını atan Büyüküstün, yönetmen Tomris Giritlioğlu sayesinde oyunculuğa başladı.
2003 yılında, Aydın Bulut’un yönettiği T.V. dizisi Sultan Makamı’nın son bölümlerinde rol alarak oyunculuğa adım atan Büyüküstün, 2004 yılında Çağan Irmak’ın yönettiği ve 1980 dönemi öncesindeki Türkiye’nin farklı bakış açılarından hikayesini anlatan Çemberimde Gül Oya adlı T.V. dizisinde Zarife karakterini canlandırarak kariyerinde önemli bir adım attı.
2004 yılında Cemal Şan’ın yönettiği T.V. filmi Gülizar’da rol alan genç oyuncu, bu rolüyle Sırbistan Karadağ Cumhuriyeti Uluslararası TV Festival Bar'da En İyi Kadın Oyuncu ödülünü aldı.
Pantene, Maximum Cart, Kremini ve Molped reklamlarında rol aldı.
2005 yılına Ihlamurlar Altında adlı drama dizisinde başrolü oynadı ve aynı yıl Babamla Oğlum adlı sinema filminde Aysun karakterini canlandıradak bir kez daha Çağan Irmak’la beraber çalışma şansı yakaladı.
2006 yılında, komedi filmi Sınav sayesinde ünlü oyuncu Jean Claude Van Damme ile beraber çalışma fırsatını yakalayan Büyüküstün, 2007-2009 yılları arasında 71 bölüm olarak yayınlanan ve Cevdet Mercan tarafından yönetilen Asi adlı dizide, Asiye Doğan karakteri ile başrolde yer aldı.
Tuba Büyüküstün, 26 Şubat 2010 tarihinde ATV’de yayınlanmaya başlayıp 24 Haziran 2011 tarihinde biten Gönülçelen adlı dizide, Cansel Elçin ve Umut Kurtla ile beraber başrol oynamıştır.
Tuba Büyüküstün, 2005 yılında dizi oyuncusu Bülent İnal ile evlendi. 2007 yılında boşandı.
Tuba Büyüküstün, 28 Temmuz 2011 tarihinde Paris, Fransa'da kendisi gibi oyuncu olan Onur Saylak ile evlendi. 19 Ocak 2012 tarihinde Toprak, Maya adlarında ikiz kızları oldu.
1 ocak 2012 tarihinde yayınlanmaya başlayan “20 Dakika” adlı dizide İlker Aksum ile başrolü üstlendi.
Tuba Büyüküstün, 2014 yılında baş rolde olarak "Kara Para Aşk" adlı dizide Engin Akyürek, Erkan Can, Aytaç Arman, Nebahat Çehre ile birlikte oynadı.
2015 yılında Iraklı yönetmen Hiner Saleem'in çektiği ve başrollerde Tuba Büyüküstün, Caner Cindoruk, Hazar Ergüçlü, İnanç Konukçu, Devrim Yakut ve Yavuz Bingöl'ün oynadığı "Dar Elbise" adlı sinema filminde oynadı. Canan Ergüder'de bu filmde bir rol almıştı.
2015 yılında senaryosunu yazıp yönetmenliğini Özcan Alper'in yaptığı “Rüzgarın Hatıraları” adlı sinema filminde Onur Saylak, Tuba Büyüküstün, Sofia Khandemirova, Murat Daltaban, Mustafa Uğurlu, Ebru Özkan, Menderes Samancılar, Nihat İleri rol aldılar.
Filmleri ve Dizileri:
2017 - Arama (Gül - Collaborator) (Sinema Filmi)
2016 - Siyah Beyaz (TV Dizisi)
2016 - İstanbul Kırmızısı (Neval)(Sinema Filmi)
2016 - Dar Elbise (Helin )(Sinema Filmi)
2016 - Daha (Sinema Filmi)
2015 - Orman (Kısa Film)
2015 - Dar Elbise (Sinema Filmi)
2015 - Rüzgarın Hatıraları (Aram'ın Annesi)(Sinema Filmi)
2014 - Kara Para Aşk (Elif)(TV Dizisi)
2013 - 20 Dakika(Melek)(TV Dizisi)
2010 - 2011 - Gönülçelen (Hasret)(TV Dizisi)
2010 - Yüreğine Sor (Esma)(Sinema Filmi)
2009 - Beni w Benak (Arap Televizyon Dizisi)
2007 - 2009 - Asi (Asiye Kozcuoglu)(TV Dizisi)
2006 - Sınav (Zeynep Erez)(Sinema Filmi)
2005 - Aşk Yolu (Deniz) (TV Filmi)
2005 - Babam ve Oğlum (Aysun)(Sinema Filmi)
2005 - 2007 - Ihlamurlar Altında (Filiz Tekiner)(TV Dizisi)
2004 - Gülizar (Gülizar)(TV Filmi)
2004 - Çemberimde Gül Oya (Zarife )(TV Dizisi)
2003 - Sultan Makamı (Nesrin)(TV Dizisi)

Tuba Büyüküstün ve İbrahim Kutluay yasak aşk yaşıyor ile ilgili etiketler Tuba Büyüküstün İbrahim Kutluay Yasak Aşk takvim
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.