Tuba Büyüküstün Rusya'yı Fethediyor! Güzel Oyuncu Yeni Projesi İle Çok Ses Getirecek

Tuba Büyüküstün bir Netflix projesi olan Another Self dizisinde oynamaya hazırlanıyor. Çekimleri yeni başlayan dizi çalışmaları sırasında oyuncu kötü bir haber aldı ve Covid 19 testinin pozitif çıktığını öğrendi.

Tuba Büyüküstün bir Netflix projesi olan Another Self dizisinde oynamaya hazırlanıyor. Çekimleri yeni başlayan dizi çalışmaları sırasında oyuncu kötü bir haber aldı ve Covid 19 testinin pozitif çıktığını öğrendi.

Another Self Ayvalık'ta çekiliyordu anca Büyüküstün tedavisi için hemen İstanbul'a geri döndü. Kısa süren bir tedavinin ardından hastalığı atlatan Büyüküstün bu sırada bir reklam filmi teklifi aldı ve kabul etti.

Rus Telekomünikasyon Firması Reklamı

Tuba Büyüküstün televizyon ekranlarında en son Sefirin Kızı dizisiyle yer aldı. Neslihan Atagül'ün ayrılmasıyla birlikte dizide kısa bir süre Engin Akyürek'le başrolü paylaştı. Televizyon ekranlarının sevilen yüzü Büyüküstün daha sonra çekimleri iki gün boyunca süren bir reklam filminde oynadı.

Tuba Büyüküstün Rusya'yı Fethediyor!  Güzel Oyuncu Yeni Projesi İle Çok Ses Getirecek

Bu film Rusya'nın en önemli telekomünikasyon firması için çekildi. Aynı zamanda Apple ile işbirliği içerisinde çekilen bu reklam filmiyle birlikte Büyüküstün zaten Rusya'da mevcut olan hayran kitlesini daha da genişletti. 

Rusya'nın Gönülçelen Sevgisi

Tuba Büyüküstün'ün Rusya'da tanınmasını sağlayan asıl projesi Gönülçelen olmuştu. Bu dizide Cansel Elçin ve Onur Saylak'la birlikte oynayan Büyüüstün'ün dizide canlandırdığı Çingene Hasret karakteri Rus seyirciler tarafından çok beğenilmişti.

Tuba Büyüküstün Rusya'yı Fethediyor!  Güzel Oyuncu Yeni Projesi İle Çok Ses Getirecek - Resim : 2

Bazı Rus firmaları bu karakterin oyuncağını yapıp satmaya karar vermişti. O zamandan beri var olan Rus hayranlarının sayısı şimdiki reklam filmiyle daha da artabilir. Oyuncu kısa bir süre sonra Rusya'yı yeniden fethedebilir.

Another Self Kadrosu

Another Self de dikkat çeken bir kadın dizi olacağa benziyor. Çok eskiden beri arkadaş olan bir kaç arkadaşın hikâyesinin anlatıldığı dizide Büyüküstün'e eşlik eden oyuncular arasında Çukur'un bitmesiyle bu projeden ayrılan Boncuk Yılmaz da dikkat çekiyor. Seda Bakan, Fırat Tanış, Rıza Kocaoğlu ve Serkan Altunorak da bu dizide yer alan diğer isimlerden bazıları olacak.  

Tuba Büyüküstün Rusya'yı Fethediyor! Güzel Oyuncu Yeni Projesi İle Çok Ses Getirecek ile ilgili etiketler Tuba Büyüküstün
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.