Tuba Büyüküstün ile Engin Akyürek aşk mı yaşıyor?

2014-2015 yılları arasında yayınlanan 'Kara Para Aşk' dizisinde ve 2019-2021 yılları arasında ekrana gelen 'Sefirin Kızı' dizisinde birlikte rol alan Tuba Büyüküstün (40) ile Engin Akyürek'in (41) aşk yaşadığı öne sürüldü. Ünlü oyuncuların Paris'te çekilen görüntüleri ise kafaları karıştırdı.

2011 - 2017 yılları arasında oyuncu ve yönetmen Onur Saylak ile evli olan ve bu evliliğinden Maya Saylak, Toprak Saylak adında iki çocuğu olan güzel oyuncu Tuba Büyüküstün'ün daha önce 'Kara Para Aşk' ve 'Sefirin Kızı' dizisinde birlikte rol aldığı Engin Ekyürek ile adı aşk dedikodularına karıştı.

 PARİS'TE GÖRÜNTÜLENDİLER

Uzun yıllarca projeler için bir araya gelen ikilinin aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının haberine göre, birlikte vakit geçirmek için Paris'e giden ikili, baş başa yürürken görüntülendi.

Tuba Büyüküstün ile Engin Akyürek aşk mı yaşıyor?


Arkadaşları varken baş başa yürüyen ikilinin aşk yaşadığı iddia edilirken Akyürek'in bir hamlesi de dikkatlerden kaçmadı. Yakışıklı oyuncu, Tuba Büyüküstün'ün sık sık taktığı bandanasını bileğine bağlayarak aşk iddiasını güçlendirdi.

engin akyürek -tuba büyüküstün

Sürpriz aşk iddiası karşısında Söylemezsem Olmaz'ın sunucularından Seren Serengil "Bunlar önceden aynı dizide oynarken, Tuba'nın kendi sahnesi olmadığı halde, Engin’in sahnesine gittiğini duymuştum. Sanki o dönem aralarında bir şey oldu ama devam etmedi gibi. Engin çok sakin bir şekilde yaşayan biri. Enteresan kadınlar da hayatına girdi. Tuba ile Engin’i çok yakıştırırım. Tuba dediğim dedik bir kız. Engin de sıkılgan bir çocuk. Gittiği yere kadar gitsin. Yarım kalan her aşk tamamlanır, tamamlanmazsa olmaz. Bu ilişki bence bu sefer olabilir. İkisini de çok seviyorum, yakıştırıyorum ben onları. Aşk yaşamak saklanacak bir şey değil, ne güzel" yorumunda bulundu.


Bircan Bali ise "Benim bandanamı bir adam bileğine takıyorsa orada bir şey ararım. Engin her şeyi gizli saklı yaşıyor. O dönem dedikodu çıktı hatta bence bir şeyler de yaşandı. Sonrasında Paris'te tekrar bir güncelleme gelmiş olabilir mi? Bu işi patlatan da Tuba'nın yakın arkadaşının paylaşımı" dedi.

 

Tuba Büyüküstün ile Engin Akyürek aşk mı yaşıyor? ile ilgili etiketler Engin Akyürek Tuba Büyüküstün Bircan Bali Seren Serengil Söylemezsem Olmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.