Tuba Büyüküstün herkesi bir kez daha büyüledi!

Ekranların sevilen yüzü Tuba Büyüküstün, ressamlığa merak sardı. Başarılı oyuncu, sosyal medyadan paylaştığı videoda yeteneğini sergiledi. Yaptığı paylaşımda duvara bir kadın figürü çizen Büyüküstün, bu yanıyla takipçilerini büyüledi.

İşletmeci sevgilisi Umut Evirgen'le mutlu bir birliktelik yaşayan Tuba Büyüküstün, sosyal medya paylaşımıyla kendine bir kez daha hayran bıraktı. Büyüküstün oyunculuğunun yanında duvara çizdiği resimle ressamlığını da konuşturdu.

Güzel oyuncu,duvarına çizer René Gruau'nun eserini çizdi. Tüm anları Instagram'da paylaşan Büyüküstün, "Dayanılmaz hafiflik" notunu düştü. Oyuncuya, "Ne yaparsa yapsın yakışıyor" mesajları geldi.

Tuba Büyüküstün herkesi bir kez daha büyüledi!

SAMİMİ GÖRÜNTÜLERİNE GELEN TEPKİLER ÜZERİNE TATİLE GİTMİŞTİ

Sevgilisi Umut Evirgen'le plajda güneşlenirken samimi görüntüler sergileyen Tuba Büyüküstün gelen tepkiler üzerine sevgilisi ile sessiz sedasız, gözlerden uzak tatil için İtalya'ya gitmişti.

Tuba Büyüküstün herkesi bir kez daha büyüledi! - Resim : 2

Tuba Büyüküstün herkesi bir kez daha büyüledi! ile ilgili etiketler Tuba Büyüküstün resim sanatçı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.