Tuba Babuna kimdir? Kaçırıldı mı? Adnan Oktar'ın kediciği nerede?

Tuba Babuna kimdir? Adnan Oktar suç örgütü üyesi olduğu gerekçesiyle tutuklanan ve geçtiğimiz günlerde kanser olması nedeniyle serbest bırakılan Tuba Babuna'nın kaçırıldığı iddia ediliyor. Ailesi Tuba Babuna'nın hayatından endişe ediyor. Peki Tuba Babuna kimdir? Kaçırıldı mı? Adnan Oktar'ın kediciği nerede? Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Tuba Babuna kimdir? Adnan Oktar örgütünün kadın müridleri arasında yer alan Tuba Babuna'nın kaçırıldığı iddia ediliyor. Geçtiğimiz günlerde sağlık gerekçeleri nedeniyle hapisten salıverilen Babuna kayıplara karıştı. Ailesi her yerde Tuba Babuna'nın izini arıyor. Peki Tuba Babuna kimdir? Kaçırıldı mı? Adnan Oktar'ın kediciği nerede? Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Tuba Babuna kimdir? Kaçırıldı mı? Adnan Oktar'ın kediciği nerede?

O hayatını Adnan Oktar'a, ailesi ise onu kurtarmaya adadı. Tuba Babuna tahliye oldu ama Kanal D'ye konuşan ailesi önemli bir iddia ortaya attı.

15 Nisan'da tahliye edilen Tuba Babuna gideceği adres olarak Kadıköy'deki ailesinin binasını göstermişti. Tahliye olduktan sonra buraya gelmedi. Ailesinin iddiasına göre ilk işi adresini değiştirmek oldu.

"ADNAN OKTAR KIZIMI KAÇIRDI"

Anne Babuna yaptığı açıklamada,"Bizim bilmediğimiz bambaşka bir yere götürülüyor örgüt tarafından, haber alamıyorum. Normalde bizim evimizde olması gerekiyordu. Çünkü rahatsızlığı var. Bu hastalığı 2-3 yıl önce örgütteyken başlamış. Çocuklarımı bu örgütten kurtarmak için elimden geleni yapacağım." dedi.

 

Tuba Babuna kimdir? Kaçırıldı mı? Adnan Oktar'ın kediciği nerede? ile ilgili etiketler Adnan Oktar Kanal D
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.