TUA: 'Ay Görevi' için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor! Gökyüzüne bakın!

Esrarengiz monolitler ile yaratıcı bir şekilde duyurusu yapılan ve hayal gücünü zorlayan Ay Görevi için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Türkiye Uzay Ajansı (TUA), resmi Twitter hesabından paylaştığı video ile Milli Uzay Programı'nın Ay Görevi ayağının çalışmalarını gösterdi.

Milli Uzay Pogramı kapsamında belirlenen hedefler için yapılan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bu hedeflerden belki de en önemlisi: Ay Görevi.

AY'A GİTMEYİ SEÇTİK, KOLAY OLDUĞU İÇİN DEĞİL; ZOR OLDUĞU İÇİN

Türkiye Uzay Ajansı (TUA), çalışmaların sürdüğüne yönelik bir Twitter paylaşımı yaptı. Söz konusu paylaşımda Ay Görevi için faaliyetlerin sürdürüldüğüne değinildi ve görevde kullanılacak hibrit motorun geliştirilmesine ilişkin test çalışmaları kaydedildi.

'BİZ BURADAN DEVAM...'

TUA'nın paylaşımında, "Biz buradan devam... Millî Uzay Programı'ndaki önemli hedeflerden biri olan Ay Görevimiz için hibrit motor geliştirme çalışmaları hız kesmeden sürüyor." ifadeleri kullanıldı.

 

 

TUA: 'Ay Görevi' için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor! Gökyüzüne bakın! ile ilgili etiketler uzay video TUA deltav ajansı roket mill Uzay programı ay görevi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.