Terör örgütünün ajansına pandemi röportajı

Pandemide siyasi role soyunmakla suçlanan Türk Tabipler Birliği'nin merkezinde olduğu tartışmalar devam ederken İzmir Tabip Odası Başkanı Lütfi Çamlı, PKK/PYD'ye yakınlığı ile bilinen Mezopotamya Ajansı'na röportaj verdi.

Çamlı üstelik bu röportajında Avrupa'nın gıptayla baktığı şehir hastaneleriyle ilgili "Şehir hastaneleri pandemiyle mücadelede bir çözüm olmayacak." ifadesini kullandı.

Koronayla mücadelinin yeniden başarıya dönüştüğü son günlerde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, vaka sayılarındaki yükselişin kontrol altına alındığını müjdesini verdi. Kuşkusuz bu başarıda bütün sağlık çalışanlarının emeği büyüktü.

Ancak sağlık cephesinde salgınla ölümüne mücadele devam ederken bu kez İzmir Tabip Odası garip bir açıklama yaptı. Sabah'ın haberine göre, üstelik bi açıklamayı bebek katili PKK/PYD'nin sesi Mezopotamya Ajansı'na yaptı. İzmir Tabipler Odası Başkanı Lütfi Çamlı, koronavirüsle mücadelede büyük başarı sağlayan şehir hastanelerinin rolünü görmemezlikten geldi.

CNN VE BBC ÖVE ÖVE BİTİREMEDİ

ABD'li CNN ve İngiliz BBC Türkiye'ye gelerek şehir hastanelerini yerinde gördü. Bütün habelerinde şehir hastanelerinden büyük övgü ile bahsetti. Birçok ülke salgında yoğun bakım odası sorunu yaşarken, Türkiye şehir hastaneleri ve pandemi hastanelerini süratle tamamlayarak kapasiteyi artırdı. Salgını da kontrol altında tutarak kapasitelerin dolmasını engelledi.

ONLAR MÜZMİN ŞİKAYETÇİLER

Türkiye'nin sağlık turizmine de katkıda bulunan şehir hastaneleri ile ilgili eleştiri ise, bir türlü memnun olmayan ve aykırı söylemler üreten Tabipler Birliği'nin İzmir şubesinden geldi. İzmir Tabip Odası Başkanı Lütfi Çamlı, terör örgütü PKK'nın yayın organı Mezopotamya Ajansı'na konuştu. Lütfi Çamlı, "Şehir hastaneleri pandemiyle mücadelede bir çözüm olmayacak." dedi.

BAHÇELİ 'KAPATILSIN' DEMİŞTİ

Türk tabipler Birliği'nin siyah kurdele çıkışından sonra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 'TTB Kapatılmalı' demiş ardından da sorumluların yargılanmasını istemişti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise TTB Başkanı'nı ziyaret ederek skandal açıklamaların arkasında durmuştu.

Terör örgütünün ajansına pandemi röportajı ile ilgili etiketler TTB Mezopotamya Ajansı İzmir Tabip Odası Başkanı Lütfi Çamlı Açıklama şehir hastaneleri
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.