TSK'yı hedef alan CHP'li Başarır'a İYİ Parti'den destek

Katıldığı canlı yayında Türk Silahlı Kuvvetleri'ni (TSK) hedef alan CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır'a İYİ Parti'den destek geldi. Türk ordusuna 'satılmış' diyen Başarır'ı savunan . İYİ Partili İsmail Tatlıoğlu, "Milletvekilimiz maksadını açıkladıysa bir problem yok. Bunu esas almak durumundayız" dedi.

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır'ın, bir televizyon programında söylediği "Devletin ordusu Katar'a satılmıştır" sözleri büyük tepki topladı.

Türkiye'yi ayağa kaldıran skandal sözlerin ardından CHP'li Başarır'a soruşturma başlatılırken ittifak ortakları İYİ Parti'den destek geldi.

"MAKSADINI AÇIKLADIYSA PROBLEM YOK"

İYİ Parti TBMM Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında skandal sözlere ilişkin, "Biz, herkesin konuşmasından ne maksat ettiğini bağlı buluyoruz. İlgili milletvekilimiz maksadını açıkladıysa bir problem yok. Kendisinin bu konuda bir açıklaması var. Soruşturma olabilir ama burada temel olarak bir milletvekili konuşmasından ne maksat ettiğini ifade etmiş ise bunu kabul etmek durumundayız." dedi.

 

TSK'yı hedef alan CHP'li Başarır'a İYİ Parti'den destek ile ilgili etiketler CHP TSK İYİ Parti milletvekili Ali Mahir Başarır
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.