TSK'nın Süleymaniye'deki SİHA operasyonunda yeni detay! O listede Nagihan Akarsel de var

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Irak'ın Kuzeyi Süleymaniye kırsalında gerçekleştirdiği SİHA operasyonunda Jeep tarzı araç içinde bulunan biri sözde üst düzey, 4 terörist öldürülmüştü. PKK üyesi olduğu bilinen Nagihan Akarsel'in de SİHA ile vurulan o isimlerin arasında yer aldığı ortaya çıktı.

SüperHaber yaptığı haberde Irak'ın Kuzeyi Süleymaniye kırsalında yaklaşık 180 km derinlikte bölücü terör örgütü PKK/PJAK'a ait bir araca hava harekâtı düzenlendiğini duyurmuştu. 

Irak plakalı siyah renkli Jeep tarzı araç içinde bulunan biri sözde üst düzey, 4 terörist etkisiz SİHA operasyonu ile hale getirilmişti.

O LİSTEDE AKTİVİST OLARAK LANSE EDİLEN NAGİHAN AKSEL DE VAR

O operasyonlarda öldürülen PKK bağlantısı isimlerden birinin de Nagihan Akarsel olduğu ortaya çıktı.

Süleymaniye'de suikast: Jineoloji editörü Nagihan Akarsel öldürüldü

PKK'ya yakın bazı yayın organlarında 'şehit aktivist' olarak adlandırılan Nagihan Akarsel için yürüyüşler düzenlenirken HDP'den de başsağlığı mesajı gecikmedi.

TSK'nın Süleymaniye'deki SİHA operasyonunda yeni detay! O listede Nagihan Akarsel de var - Resim : 2

 

TSK'nın Süleymaniye'deki SİHA operasyonunda yeni detay! O listede Nagihan Akarsel de var ile ilgili etiketler Irak SİHA PKK TSK Süleymaniye nagihan aksel
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.