TSK'nın Cerablus'ta Suriyelilere müdahale ettiğini iddia eden Ümit Özdağ'ın yalanını Gaziantep Valisi ortaya çıkardı

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, TSK'nın Cerablus'ta Suriyelilere müdahaleye başladığını iddia etti. Suriyeliler üzerinden bir kez daha provokasyona girişen Özdağ'ın yalanını bu kez de Gaziantep Valiliği bozdu. Gaziantep Valisi Davut Gül, "Cerablus'ta 200 kişinin katıldığı protesto gösterilerine Türk Silahlı Kuvvetlerinin herhangi bir müdahalesi olmamıştır. Suriye Milli Ordusu karargahına yaklaşıldığı için kendi unsurları tarafından havaya ateş edilerek gösteri sonlandırılmıştır." dedi.

Son zamanlarda sığınmacılar üzerinden yaptığı ırkçı açıklamalarının yanında, gerçek dışı iddialarıyla da adından söz ettiren Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, şimdi de Cerablus üzerinden provokasyona girişti.

ÖZDAĞ: TSK SURİYELİLERE MÜDAHALE EDİYOR

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Özdağ, "Cerablus’ta AK Parti’nin Şam İle görüşmesini protesto eden Suriyelilere karşı TSK müdahalede bulunmaya başlamış. Başımıza bela olacaklarını söylemiştik. Türkiye’nin kiminle görüşeceğine karar verebileceklerine inanıyorlar. Hepsini yollayacağız." ifadelerini kullandı.

GAZİANTEP VALİSİ: HERHANGİ BİR MÜDAHALE OLMADI

TSK'nın Cerablus'ta müdahalede bulunduğunu öne süren Özdağ'a Gaziantep Valiliği'nden cevap geldi. Gaziantep Valisi Davut Gül, "Cerablusta 200 kişinin katıldığı protesto gösterilerine Türk Silahlı Kuvvetlerinin herhangi bir müdahalesi olmamıştır. Suriye Milli Ordusu karargahına yaklaşıldığı için kendi unsurları tarafından havaya ateş edilerek gösteri sonlandırılmıştır." açıklamasında bulundu.

 

TSK'nın Cerablus'ta Suriyelilere müdahale ettiğini iddia eden Ümit Özdağ'ın yalanını Gaziantep Valisi ortaya çıkardı ile ilgili etiketler Ümit Özdağ Gaziantep Valisi Davut Gül
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.