TSK ve ÖSO birlikleri bir günde 7 köyü YPG'den temizledi! / VİDEO

Zeytin Dalı Harekatı'nın 21. gününde YPG savunma hattını yaran TSK ve Özgür Suriye Ordusu'na ait birlikler Afrin'in kırsalında 3 koldan şehre doğru ilerlemeye başladı... Reyhanlı karşısındaki 5 ve daha kuzeyindeki 2 olmak üzere toplam 7 köy ise kurtarıldı... ÖSO güçlerinin Cinderesi'nde YPG'li teröristlerle çatışma anları da sosyal medyadan paylaşıldı...

Reyhanlı'nın hemen karşısındaki Nisriyye, Dükkan ve Eşkan köyleri saatler içinde YPG'li teröristlerden temizlendi. Daha kuzeydeki İska ve Cukali Favkani köyleri de kurtarıldı. Bölgeden son gelen bilgi ise Orta Çakallı Köyü ile Sulduçuk Köyü'nün de kurtarıldığı yönünde. Bu itibarla Reyhanlı karşısına düşen batı cephesi hattı birleşmiş oldu...

afrin2

Türk Silahlı Kuvvetleri'ne (TSK) ait çok namlulu roket atarlar, Suriye'nin Afrin bölgesindeki Cinderese Köyü'ne yoğun atışlar yapıyor.

afrin_5

Zeytin Dalı Harekatı'nın 21. gününde TSK ve Özgür Suriye Ordusu'na ait birlikler Afrin'in kırsalında 3 koldan merkeze doğru ilerlemeye devam ediyor.

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin Cinderesi'nde ÖSO mensubu ile YPG'li teröristler arasında çatışma çıktı. Çatışma sırasında çekilen görüntüler ÖSO'nun sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

ÇNRA'LAR ROKET YAĞDIRDI

Karadan süren operasyon Türk jetleriyle havadan da seyrederken Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki Oğulpınar Hudut Karakolu'nda bulunan çok namlulu roket atar da Reyhanlı ilçesine terör örgütü YPG/PKK tarafından havan ve roket saldırılarının yapıldığı Afrin'deki Cinderese Köyü'ndeki hedefleri vuruyor.

afrin3

TSK ve ÖSO birlikleri bir günde 7 köyü YPG'den temizledi! / VİDEO ile ilgili etiketler Afrin TSK ÖSO cinderes çnra
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.