TSK saldırı olasılığına karşı harekete geçti

Rejim ordusunun İdlib ve çevresine son günlerde ağır silah desteğinde çok sayıda asker konuşlandırması üzerine Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) saldırı olasılığına karşı alarma geçti. Bölgeye zırhlı araç, tank, seyyar kurşun geçirmez güvenlik kabinleri ve askeri radarlar sevk edildi.

Rejim ordusu İdlib ve çevresine ağır silah desteğinde çok sayıda asker konuşlandırdı. Bunun üzerine TSK da harekete geçti.

ÖNLEMLER ÜST SEVİYEDE

Bu kapsamda, rejimle muhalif grupları ayıran cephe hatlarına son bir hafta içerisinde ağır silah desteğinde asker konuşlandırıldı. Bölgeye çok sayıda zırhlı personel taşıyıcıları, zırhlı araç, tank, seyyar kurşun geçirmez güvenlik kabinleri ve askeri radarlar sevk edildi. Rejimin olası saldırısını karşılamak amacıyla bölgede yeni karakollar oluşturuldu ve mevziler kazıldı.

KAPSAMLI BİR OPERASYON

Türkiye’den İdlib’e hareket halinde olan TSK’nın takviye askeri konvoyunun ise, İdlib-Bab el Hava karayolunda saldırıya uğradığı öğrenildi. Yerel kaynaklardan edinilen bilgiye göre pazar gecesi henüz kimlikleri bilinmeyen terörist bir grup tarafından düzenlenen roketli saldırıda can kaybı yaşanmadı. Bölgedeki kaynaklar, saldırı sonrası TSK tarafından kapsamlı bir operasyon başlatıldığını bildirdi.

TSK saldırı olasılığına karşı harekete geçti ile ilgili etiketler İdlib Operasyon TSK rejim grupları
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.