TSK 'Pençe'si Karayılan'ı ağlattı!

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin başlattığı Pençe - Kartal ve Pençe - Kaplan operasyonları ile bozguna uğrayan terör örgütü PKK'nın çaresizliği artıyor. Örgütün elebaşı Murat Karayılan, yaptığı son açıklamada Türk istihbaratının çok güçlü olduğu itiraf etmek zorunda kaldı.

Türk Silahlı Kuvvetleri, terör örgütünü kaynağında yok etmek için Irak'ın kuzeyine hem havadan hem de karadan operasyon başlattı.

Pençe - Kartal ve Pençe - Kaplan isimlerinin verildiği operasyonlarda örgüte ağır kayıplar verdirildi. Operasyonlar sürerken, PKK elebaşı Murat Karayılan'dan çaresizliğini gözler önüne seren bir açıklama geldi.

PKK yayın organı Denge Welat Radyosu’na konuşan Karayılan, Türkiye’nin PKK’ya karşı yürüttüğü istihbarat stratejisinde başarılı olduğunu ikrar etti.

Türkiye’nin kendilerine karşı teknoloji, askeri ve istihbari savaş tekniklerini uyguladığını söyleyen Karayılan, “İstihbarat olmazsa bunların hiçbiri sonuç alamaz” dedi.

 Karayılan, Türk istihbaratının gücünü kabul ederken, kendilerinin istihbarat konusunda eksik kaldığına değindi. Karayılan, Türkiye’nin saha istihbaratının İHA’lardan elde ettiği istihbarattan daha güçlü olduğunu da vurguladı.

 KÜRT VATANDAŞLARINI AŞAĞILADI

Murat Karayılan, Kürt halkının PKK’ya olan desteğinin azalmasına da değindi. “Kürt halkını para uğruna PKK’yı Türk istihbaratına satmakla” itham eden Karayılan, “Kendimizi sizin için feda ediyoruz” diyerek destek talebinde bulundu.

Karayılan sözlerini, “MİT’in özellikle Kürt gençlerini ajanlaştırdığını, istihbaratın güçlü çalışmalarına karşı gizli kalınması gerektiğini” vurgulayarak bitirdi.

İHA

TSK 'Pençe'si Karayılan'ı ağlattı! ile ilgili etiketler PKK TSK Murat Karayılan Operasyon terörist
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.