TSK 'pençe'si Avrupa'daki terör destekçilerini yaraladı

Terör örgütü PKK destekçileri, Belçika'nın başkenti Brüksel'de gösteri düzenledi. TSK'nın Irak'ın kuzeyinde devam eden Pençe-Kartal ve Pençe-Kaplan operasyonlarından rahatsız olan terör yandaşları, NATO ve ABD'ye sessiz kalmaları nedeniyle tepki gösterdi.

Brüksel'in merkezindeki ABD Büyükelçiliği karşısında toplanan 100 kadar terör örgütü yandaşı, "ABD ve NATO'nun Türkiye'nin terör örgütüne karşı düzenlediği operasyonlara sessiz kaldığı" gerekçesiyle gösteri yaptı.

ÖCALAN PAÇAVRALARINI SALLADILAR

PKK'lılar örgütü simgeleyen ve elebaşı Abdullah Öcalan'ın resimlerinin bulunduğu paçavralar açtı.

TSK 'pençe'si Avrupa'daki terör destekçilerini yaraladı

Gösterinin yapıldığı yerin Türkiye'nin Avrupa Birliği (AB) Daimi Temsilciliğinin yanındaki sokakta olması nedeniyle Belçika polisi güvenlik önlemleri aldı. (AA)

TSK 'pençe'si Avrupa'daki terör destekçilerini yaraladı - Resim : 2

TSK 'pençe'si Avrupa'daki terör destekçilerini yaraladı ile ilgili etiketler PKK Belçika Abdullah Öcalan Brüksel gösteri
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.