TSK Muvazzaf Subay alımı ne zaman? Öğretmen ve Mühendis Subay başvurusu nasıl yapılır?

Türk Silahlı Kuvvetleri ve Milli Savunma Üniversitesi'nde görevlendirilmek üzere Muvazzaf Subay alımı yapıyor. TSK bünyesinde Öğretmen ve Mühendis Subay olarak görev almak isteyen adaylar, başvurularını e-devlet üzerinden de yapabilecek. Peki TSK Muvazzaf Subay alımı ne zaman? Şartlar nedir?

TSK Muvazzaf Subay Alımı için ilan yayınladı. Türk Silahlı Kuvvetlerinin Kuvvet Komutanlıklarında ve Milli Savunma Üniversitesi bünyesinde görevlendirilecek subay adayları için son başvuru tarihi de 14 Kasım 2021 olarak belirlendi.

TSK MUVAZZAF SUBAY ALIMI NE ZAMAN?

Öğretmen ve Mühendis Subay olarak TSK ve MSÜ bünyesinde görevlendirilecek adayların başvurularını yapması için son tarih ise 14 Kasım 2021 saat 23.59 oldu.

TSK Muvazzaf Subay alımı ne zaman? Öğretmen ve Mühendis Subay başvurusu nasıl yapılır?

MUVAZZAF SUBAY BAŞVURULARI NEREDEN YAPILIR?

TÜrk Silahlı Kuvvetlerinde görev almak isteyen Muvazzaf Subay adayları, başvurularını https://personeltemin.msb.gov.tr internet adresinden e-devlet şifresi ile giriş yaparak çevrimiçi (online) olarak yapacaklar. Şahsen, posta kanalı ile, dilekçe ile veya diğer şekillerde yapılacak başvurular kabul edilmeyecek.

Detaylar için tıklayınız

TSK Muvazzaf Subay alımı ne zaman? Öğretmen ve Mühendis Subay başvurusu nasıl yapılır? ile ilgili etiketler TSK MSÜ tsk subay alımı muvazzaf subay alımı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.