TSK Karayılan'dan sonra Bayık'ı da ağlattı

TSK'nın Irak'ın kuzeyine başlattığı Pençe - Kaplan operasyonu sonrası PKK yöneticileri ağlamaya devam ediyor. Türk istihbaratının güçlü olduğundan şikayetçi olan Murat Karayılan'ın ardından Cemil Bayık da ağlamaya başladı. Bayık, yaptığı son açıklamada operasyonlar nedeniyle Amerika ve Irak'ı suçladı.

Terör örgütlerine karşı yurt içinde ve yurt dışında büyük bir kararlılıkla operasyonlar düzenleyen Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), son olarak terör örgütü PKK'ya karşı Pençe-Kaplan operasyonunu başlattı.

Operasyonla, terör örgütü PKK'nın yıllardır yuvalandığı bölgelere bomba yağdırıldı. Teröristlerin ikinci Kandil'i olarak gösterilen bölgelerde yapılan silah depoları, tek tek havaya uçuruldu.

Yen Şafak'ta yer alan habere göre: MİT ve TSK'nın koordineli şekilde devam ettirdiği operasyonlarla ağır kayıplar veren terör örgütü PKK'dan, ilk açıklama geldi.

Örgütün elebaşlarından Cemil Bayık, Türkiye'nin bölgede düzenlediği operasyonlar nedeniyle Amerika ve Irak'ı suçladı.

BİZİ NİYE KORUMUYORSUN AMERİKA?

Terörist Bayık, "Mahmur, Şengal ve diğer alanları bombaladıklarında kimsenin sesi çıkmadı. Ne Güney hükümeti ne Irak hükümeti ne BM ne Amerika ne Avrupa hiç kimse bu saldırılara karşı tepki vermiyor. Bunların anlamı var tabii. Çünkü bu saydıklarımın hepsinin saldırılardan haberleri var.

 OPERASYONUN SORUMLUSU AMERİKAYMIŞ: KENDİSİ TAŞERON DİYE HERKESİ ÖYLE SANIYOR

Eğer bunlar izin vermezse Türkiye, Şengal'e, Mahmur'a saatlerce saldırabilir mi? Bu mümkün değil. O yüzden hem Güney hükümeti hem Irak hükümeti hem BM hem de Amerika bu saldırılardan sorumludur." dedi.

KELLESİNE ÖDÜL KOYMUŞTULAR

ABD'den yardım dilenen Cemil Bayık'ın kellesini getirene 4 milyon dolar ödül koyulmuştu. ABD'nin terör örgütü olarak kabul ettiği bir yapının açıkça ülkeden medet umuyor olması da bu ülkenin Türkiye ile müttefiklik konusundaki iki yüzlü tavrını gösteriyor.

TSK Karayılan'dan sonra Bayık'ı da ağlattı ile ilgili etiketler Milli Savunma Bakanlığı PKK MİT TSK Operasyon cemil bayık
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.