TSK Hakkari'yi PKK'ya dar etti: 6 terörist daha öldürüldü!

Hakkari genelinde 4 Ağustos'tan itibaren başlatılan operasyonlarda 307 terörist öldürülürken Çukurca'da da PKK'ya ait birçok yaşam malzemesi ve çok sayıda mühimmat imha edildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Yüksekova Buzul Dağları bölgesinde İHA Bayraktar ile tespit edilen 6 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

TSK’dan yapılan açıklamada, bugün saat 07.00 sularında Yüksekova Buzul Dağları bölgesinde silahlı İHA Bayraktar ile tespit edilen 6 kişilik terörist grubunun etkisiz hale getirildiği belirtilerek, yanlarındaki silah mevzisinin de imha edildiği bildirildi. Yüksekova’da toplam 34, Hakkari genelinde 4 Ağustos 2016’dan bugüne kadar 307 teröristin etkisiz hale getirildiği ifade edildi.

Hakkari genelinde 4 Ağustos 2016 tarihinden itibaren düzenlenen operasyonlarda toplam 307 PKK'lının etkisiz hale getirildiği açıklandı. Hakkari Şemdinli Beyyurdu'nda dün saat 01.00 sularında toplam 200 kutu kaçak sigara ile 90 çuval kaçak çay ele geçirildi.

3'üncü Piyade Tümen Komutanlığı emir komutasında 1'inci Komando Tugay Komutanlığı, 2'nci Komando Tugay Komutanlığı, 2'nci ve 34'üncü Hudut Tugay Komutanlıkları, Hakkari İl jandarma komutanlığı, 7'inci Hudut Alay Komutanlığı'na bağlı komando birlikleri, hudut özel harekat birlikleri, jandarma özel harekat birlikleri ve motorlu birlikler tarafından operasyonların üstün cesaret ve feragatle sürdürüldüğü vurgulandı. Operasyonları polis özel harekat birlikleri ve emniyet güçleri ile geçici köy korucuları nın katıldığı belirtildi.

YÜKSEKOVA'DA 1 PKK'LI ÖLDÜRÜLDÜ, MÜHİMMAT DEPOSU İMHA EDİLDİ

Dün saat saat 07.10'da Yüksekova Dağlıca İzme Dağı bölgesinde Silahlı Bayraktar'la tespit edilen mağara önünde 1 PKK'lı ve aynı alanda bulunan mühimmat deposu imha edildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Yüksekova'da 28 teröristin, Hakkari'de ise 4 Ağustos tarihinden bu yana 307 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Yüksekova'da toplam 28 terörist, Hakkari'de ise 4 Ağustos'tan bu yana 307 teröristin etkisiz hale getirildiği ifade edildi.

ÇUKURCA'DA TANK ATIŞIYLA 1 PKK'LI ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Çukurca Omaran bölgesinde dün akşam saatlerinde tank atışıyla bir silah mevzii imha edildi ve 1 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.

ŞEMDİNLİ'DE KAÇAK SİGARA VE ÇAY ELE GEÇİRİLDİ

Hakkari Şemdinli Beyyurdu'nda dün saat 01.00 sularında toplam 200 kutu kaçak sigara ile 90 çuval kaçak çay ele geçirildi.

HAKKARİ GENELİNDE 307 PKK'LI ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Hakkari genelinde 4 Ağustos 2016 tarihinden itibaren düzenlenen operasyonlarda topla 307 PKK'lının etkisiz hale getirildiği açıklandı.

TERÖRİSTLER MALZEME VE MÜHİMMATLARINI BIRAKIP KAÇIYORLAR

Güvenlik güçlerinin bölücü terör örgütüne yönelik yoğun operasyonlarının ardından teröristler peşlerinde malzeme ve mühimmatlarını bırakarak kaçıyor. Askeri kaynaklardan alınan bilgiye göre, 2nci Hudut Tugay Komutanlığınca Kaletepe'nin kuzeyinde yer alan Çukurca/Seni tepe bölgesinde birçok yaşam malzemesi ve çok sayıda mühimmat bulundu. Güvenlik güçleri ele geçirilen malzemeyi imha etti.

TSK Hakkari'yi PKK'ya dar etti: 6 terörist daha öldürüldü! ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.