TSK açıkladı: 141 DEAŞ hedefi vuruldu, 68 terörist öldürüldü!

TSK'dan yapılan son açıklamada El Bab'da 141 DEAŞ hedefinin yok edildiği, 68 teröristin öldürüldüğü açıklanırken, operasyonda 2 muhalifin şehit olduğu duyuruldu.

TSK'dan yapılan açıklama şöyle:

"Muhalif unsurlardan oluşan Özel Görev Kuvvet Grupları tarafından, havadan ve karadan sağlanan yoğun ateş desteği ile Bab’ın ele geçirilmesine yönelik planlı harekâtın icrasına devam edilmiştir.

Gün içerisinde;

- 2 Muhalif şehit olmuş, 1 Muhalif yaralanmış,

- Top/Havan atışları sonucu ve yaşanan çatışmalarda 38 DEAŞ TÖ mensubu etkisiz hale getirilmiş, 1 silahlı araç ve 1 Drone imha edilmiştir.

Hedef tespit vasıtaları ile tespit edilen 141 DEAŞ TÖ hedefi ateş destek vasıtalarımızla ateş altın alınmıştır.

Hava Kuvvetlerimize ait uçaklar tarafından, Bab bölgesinde tespit edilen DEAŞ terör örgütüne ait toplam 6 hedefe 6 bomba atılarak; 30 DEAŞ TÖ mensubu etkisiz hale getirilmiş, DEAŞ TÖ mensuplarınca kullanılan 3 karargâh binası ve 3 bombalı araç garajı imha edilmiştir. (Toplam 38+30 68 terörist).

DEAŞ TÖ’den temizlenen bölgelerde Muhaliflere destek sağlayan patlayıcı madde tespit ve imha timlerimiz tarafından harekâtın başından bugüne kadar, çoğu tuzaklanmış 2208 EYP ve 42 mayın kontrollü olarak etkisiz hale getirilmiştir."

TSK açıkladı: 141 DEAŞ hedefi vuruldu, 68 terörist öldürüldü! ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.