Trump'tan son dakika ilaç açıklaması! Klinik çalışmalarımıza hızlı başladık...

ABD Başkanı Donald Trump, koronavirüsle mücadele konusunda yapılan çalışmalara ilişkin açıklama yaptı. Açıklamanın en önemli başlığı ise virüsle mücadele için geliştirilen yeni ilaçlar ve aşı hakkında oldu. Trump açıklamasında Çin'i de suçlayarak, ''Virüsün yayılması geldiği yerden, Çin’de durdurulabilirdi. Haftalar içinde aşıdaki başarımızı açıklayacağız.'' ifadelerini kullandı.

ABD Başkanı Donald Trump'ın açıklamalarının satır başları şöyle:

Önümüzdeki dönem hastalık tırmanış gösterebilir.  Hangi ilacın işe yarayacağına dair denemeler yapıyoruz. İlaçta klinik çalışmalarımıza hızlı başladık...

'HAFTALAR İÇİNDE AŞIDAKİ BAŞARIMIZI AÇIKLAYACAĞIZ'

'Çin’in virüs konusunda yavaş bilgilendirme yapması dünyanın ağır bir bedel ödemesine neden oldu. Virüsün yayılması geldiği yerden, Çin’de durdurulabilirdi. Haftalar içinde aşıdaki başarımızı açıklayacağız.

Trump'tan son dakika ilaç açıklaması! Klinik çalışmalarımıza hızlı başladık... ile ilgili etiketler Donald Trump ABD Koronavirüs İlaç Virüs tedavi klinik deneme
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.