Trump'tan sabaha karşı bir Türkiye tweet'i daha!

ABD Başkanı Donald Trump, Türkiye’de ev hapsinde bulunan Rahip Andrew Brunson’ın serbest bırakılması konusunda yeni bir tweet paylaşarak krizi alevlendirdi.

ABD Başkanı Donald Trump, Twitter'dan Rahip Brunson krizi hakkında yeni bir mesaj paylaşarak bir kez daha Türkiye'yi hedef aldı.

Trump, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında, Türkiye’nin uzun yıllardır ABD’den faydalandığını belirterek; "Türkiye uzun yıllar ABD’den yararlandı. Şimdi, ülkemizi büyük bir vatansever olarak temsil eden ve muhteşem bir insan olan rahibi tutuklu tutuyorlar. Masum bir adamın serbest bırakılması için hiçbir şey ödemeyeceğiz, Türkiye ile ilişkilerimizi azaltıyoruz" ifadelerini kullandı.

BRUNSON TEHDİDİ

Öte yandan ABD Hazine Bakanı Steven Mnuchin, FETÖ ve PKK adına suç işlediği iddiasıyla tutuklanan Rahip Andrew Brunson’ın serbest bırakılmaması halinde daha fazla yaptırım uygulamaya hazır olduklarını söylemişti.

Trump'tan sabaha karşı bir Türkiye tweet'i daha! ile ilgili etiketler Trump Türkiye tweet
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.