Trump'tan Öcalan'ın manevi oğluna telefon!

ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence, Başkan Donald Trump'ın, Abdullah Öcalan'ın manevi oğlum dediği ve 100'den fazla kişinin ölümünden sorumlu olan YPG/SDG'nin başındaki terörist Mazlum Kobani ile konuştuğunu açıkladı.

ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence, Türkiye’ye uygulanacak yaptırımların bazılarının açıklamasının hemen ardından  gazetecilere bilgi verdi.

CNN International muhabiri Ryan Browne’nin paylaşıma göre Pence bu açıklamalar sırasında, Trump’ın YPG/SDG'nin başındaki Mazlum Kobani ile konuştuğunu söyledi.

Trump'tan Öcalan'ın manevi oğluna telefon!

ÖCALAN 'MANEVİ OĞLUM' DİYOR

Abdullah Öcalan’ın "manevi oğlum" dediği ve asıl adı Ferhat Abdi Şahin olan Mazlum Kobani, Türkiye’nin üst düzey arama listesi olan kırmızı listede yer alıyor.

Trump'tan Öcalan'ın manevi oğluna telefon! - Resim : 2

Trump'tan Öcalan'ın manevi oğluna telefon! - Resim : 3

100'DEN FAZLA KİŞİNİN KANI ELİNDE

Konu ile ilgili bir paylaşımda bulunan terör ve güvenlik uzmanı Abdullah Ağar, Trump'ın görüştüğü teröristin 100'den fazla kişinin ölümünden sorumlu olduğunu belirterek tepkisini şu sözlerle dile getirdi:

"41 sivilin can verdiği-341’in yaralandığı Ankara-Kumrular, G.antep, Güngören, Antalya, Kuşadası katliamları ve 63 askerimizin şehadetinden sorumlu (başına 4 milyon ödül-kırmızı liste) Şahin Cilo kodlu eli kanlı teröristle Trump’ı muhatap edip, görüştürmüşler. Yazık!" 

Trump'tan Öcalan'ın manevi oğluna telefon! - Resim : 4

Trump'tan Öcalan'ın manevi oğluna telefon! ile ilgili etiketler Türkiye ABD Abdullah Öcalan Mazlum Kobani mike pence
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.