Trump'tan Game of Thrones'lu gönderme!

ABD Adalet Bakanı William Barr'ın Muller davasında ABD Başkanı Donald Trump'ın aleyhine bir delilin elde edilmediğine dair yaptığı ön açıklama sonrası, Başkan Donald Trump fenomen dizi Game of Thrones'a (Taht Oyunları) atıfta bulunarak, "Oyun Bitti" yazılı bir görsel paylaştı.

ABD Adalet Bakanı William Barr'ın Özel Yetkili Savcı Robert Muller'in ABD Başkanı Donald Trump'ın seçim kampanyası sırasında Rusya ile işbirliği kurduğu iddiası üzerine devam eden davada Trump aleyhine bir delilin elde edilmediğine dair yaptığı ön açıklama sonrası, Başkan Donald Trump da açıklama yaptı.

"OYUN BİTTİ"

Sosyal medya hesabında fenomen dizi Game of Thrones'a (Taht Oyunları) atıfta bulunan Trump, "Gizli anlaşma yok, blokaj yok. Kıskananlar ve sol kanattaki radikal demokratlar için oyun bitti" yazılı bir görsel paylaştı.

Donald Trump, geçtiğimiz yıl da İran'a yönelik başlatılacak yaptırımlara ilişkin sosyal medya hesabında, Game of Thrones dizisinin 'Winter is Coming' temalı afişi kendi fotoğrafı üzerinde "Yaptırımlar 5 Kasım'da geliyor" yazılı bir paylaşımda bulunmuştu.

"GİZLİ ANLAŞMA YOK" VİDEOSU

Trump, Özel Yetkili Savcı Robert Mueller'in yürüttüğü davaya dair hazırlanan raporda kendisi ile Rusya arasında bir bağlantı bulunamamasının üzerine sosyal medya hesabından "Gizli anlaşma yok" dediği bir video yayınladı.

Trump sosyal medya hesabı üzerinden 2 senedir defalarca 'gizli anlaşma yok' dediği anları bir kolaj halinde yayınladı. Videoda ayrıca ABD'li basın çalışanlarının rapor karşısında yaşadıkları şaşkınlık anları da yer aldı. Trump, "Daima söylediğim gibi, gizli anlaşma yok, blokaj yok" ifadelerini kullandı.

"DELİL BULUNAMADI"

ABD Adalet Bakanı William Barr, Başkan Donald Trump'ın seçim kampanyasından herhangi birinin Rusya hükümetiyle gizli işbirliği yaptığına dair kanıt bulunamadığını söyledi.

ABD Adalet Bakanı William Barr, tamamlanan Mueller raporunda, Başkan Donald Trump'ın seçim kampanyasından herhangi birinin Rusya hükümetiyle gizli işbirliği yaptığına dair kanıt bulunamadığını belirtti. Barr gazetecilere yaptığı açıklamada, Mueller raporunun güncellenmiş bir versiyonunun bugün daha sonra yayınlanmasının beklendiğini ve raporun ABD Kongresine sunulacağını söyledi. Barr, Mueller raporunda, Trump ekibinin Ruslarla işbirliği yaptığına ilişkin bir delil bulmadığını söyledi.
Barr, Mart ayında yaptığı açıklamada, yaklaşık 2 yıldır devam eden soruşturma sonucunda özel yetkili savcının Trump’ın kampanyasının ya da başka Amerikalıların, Ruslarla işbirliği yaptığına ilişkin bir delil bulamadığını söylemişti.

Trump'tan Game of Thrones'lu gönderme! ile ilgili etiketler Donald Trump ABD Game of Thrones
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.