Trump'tan Erdoğan'a: Ne kadar da yakışıklısın

ABD Başkanı Donald Trump ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında son dönemde artan görüşme trafiğinin ilginç detayları ortaya çıktı. Trump'ın bir görüşmede Erdoğan'a "Ne kadar da yakışıklısın" dediği ortaya çıktı

NATO zirvesinin ardından yaklaşık 3.5 ay boyunca BM Genel Kurulu'ndaki iki dakikalık karşılaşmaları dışında herhangi bir temasları olmayan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Trump son 20 gün içinde iki kez telefonda görüştü.

"NE KADAR YAKIŞIKLISIN"

Olumlu geçen görüşmelerde ABD Başkanı Trump'ın Erdoğan'a, "Bu aralar burada da televizyonlar devamlı seni gösteriyor, ne kadar da yakışıklısın." şeklinde iltifat ettiği belirtiliyor.

Hürriyet yazarı Cansu Çamlıbel konuyu bugün köşesinde şu sözlerle aktardı;

"Temmuz başındaki NATO zirvesinden sonra yaklaşık 3.5 ay boyunca BM Genel Kurulu’ndaki iki dakikalık karşılaşmaları dışında herhangi bir temasları olmayan Erdoğan ve Trump son 20 gün içinde iki kez telefonda konuştu. Hem de bu görüşmelerin ikisi de son derece olumlu geçti. Hatta buzları eriten 21 Ekim görüşmesinde Trump’ın Erdoğan’a ‘Bu aralar burada da televizyonlar devamlı seni gösteriyor, ne kadar da yakışıklısın’ türünden iltifatlar ettiği kulağıma gelenler arasında."

 

 

Trump'tan Erdoğan'a: Ne kadar da yakışıklısın ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.