Trump'tan bir açıklama daha: İran hiçbir zaman nükleer silaha sahip olamayacak!

ABD Başkanı Donald Trump, İran'ın hiçbir zaman nükleer silah sahibi olamayacağını belirtti. Beyaz Saray'dan yapılan son dakika açıklamasında da, "Trump hala İran ile bir nükleer anlaşmanın müzakere edilebileceğine inanıyor" dedi.

ABD Başkanı Donald Trump, "İran hiçbir zaman nükleer silaha sahip olamayacak" dedi.

Beyaz Saray Sözcüsü Kellyanne Conway yaptığı son dakika açıklamasında, ABD Başkanı Donald Trump'ın halen İran ile bir nükleer anlaşma müzakere edebileceğine inandığını bildirdi.

Trump'tan bir açıklama daha: İran hiçbir zaman nükleer silaha sahip olamayacak!

Conway ayrıca Trump'ın hedeflerinde olan 52 noktadan bazılarının İran ve İran kültürü için çok önemi yerler olduğunu belirtmesi konusuna da açıklık getirdi. Conway, "Trump, İran'ın kültürel varlıklarını hedef aldığını söylemedi. Sadece soru soruyordu" dedi.

Öte yandan UNESCO yaptığı açıklamada, ABD ve İran'a kültürel miraslara zarar vermeme konusunda imzaladıkları mutabakatı hatırlattı.

Trump'tan bir açıklama daha: İran hiçbir zaman nükleer silaha sahip olamayacak! ile ilgili etiketler Donald Trump ABD İran Trump
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.