Trump'tan Beyaz Saray'daki son gününde kutlama

ABD Başkanı Donald Trump, dört yıldır sürdürdüğü görevini bugün seçilmiş Başkan Joe Biden'a devredecek. Donald Trump devir öncesinde kızı Tiffany Trump için Beyaz Saray'da nişan töreni düzenlendi. Tiffany Trump, Beyaz Saray bahçesinde nişanlısı ile çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

ABD Başkanı Donald Trump, Başkanlık seçimlerini kaybetmediğini, Joe Biden'ın hile ile kazandığını iddia etse de bugün görevini seçilmiş Başkan Joe Biden'a bırakacak.

Joe Biden düzenlenen yemin töreninin ardından Beyaz Saray'ın yeni sahibi olacak. 

BEYAZ SARAY'DA SON GÜN NİŞANI

Dün Beyaz Saray'daki son gününü yaşayan ABD Başkanı Donal Trump'ın bir kutlama gerçekleştirdiği öğrenildi. İş hayatının yanında özel hayatında da hareketli günler yaşayan Donald Trump, kızı Tiffany Trump'ı nişanladı.

Nişan sonrasında sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaşan Tiffany Trump, Beyaz Saray'da birçok önemli kilometre taşını, tarihi olayları kutlamanın ve ailesiyle orada hatıralar biriktirmenin onur verici olduğunu kaydetti.

'HİÇBİRİ NİŞANLIM KADAR ÖZEL OLMADI'

Tiffany Trump, Beyaz saray bahçesinde çekilen fotoğrafına bu hatıraların hiçbirinin nişanı ve nişanlısı Michael kadar özel olmadığını belirtti.

Trump'tan Beyaz Saray'daki son gününde kutlama

Öte yandan ABD Başkanı Donald Trump'ın giderken kırmızı halılı tören istediği öne sürüldü.

ABD, 6 Ocak’taki Kongre baskını gölgesinde başkanlık devir teslimine üst düzey güvenlik önlemleri ile hazırlanırken, Demokrat Joe Biden’ın yemin töreni gününde ABD Başkanı Donald Trump’ın askeri üste “kırmızı halılı” veda planı tepki çekti. Trump yönetimi, başkanlık uçağının bulunduğu Maryland eyaletindeki Andrews Üssü’nde düzenlenecek etkinlik için çok sayıda kişiye davetiye gönderdi.

PENTAGON’DAN VİZE ÇIKMADI

Hürriyet'ten Razi Canikligil'in haberine göre: “Kırmızı halı” etkinliği için Trump’ın destekçilerinden ve yönetiminde görev alan isimlerden oluşan bir davetli grubu belirlendi. Trump ayrıca tören için uçakların da uçacağı görkemli bir askeri geçit töreni istedi. Ancak Amerikan Defense One sitesine göre ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) Trump’ın bu planına yeşil ışık yakmadı.

Trump'tan Beyaz Saray'daki son gününde kutlama ile ilgili etiketler Donald Trump Beyaz Saray Nisan tören Joe Biden
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.