Trump'ın oturuşu gündeme oturdu!

Erdoğan ve Trump'ın Oval Ofis'teki oturuşları eğlenceli bir video klibe dönüştü!

Washington ile S-400 krizi ve ardından Suriye'deki PKK/YPG hedeflerine yönelik olarak başlatılan Barış Pınarı Harekâtı Türkiye ile ABD arasında gerilen ipleri kopma noktasına getirdi.

Geçtiğimiz haftalarda ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence ve ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo liderliğindeki bir heyet Türkiye'ye gelerek gerilimin yumuşaması konusunda önemli adımlar attı.

Bu ziyaretin ardından ise ABD Başkanı Donald Trump, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ülkesine davet etti.

Trump'ın oturuşu gündeme oturdu!

İşte doğuracağı sonuçlar merakla beklenen o kritik ziyaret dün gerçekleşti.

Oldukça soğuk bir Washington gününde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Beyaz Saray’da ABD Başkanı Donald Trump ve eşi Melania Trump tarafından sıcak şekilde karşılandı. İki lider karşılama sonrası Oval Ofis’te gazetecilere yaptıkları kısa açıklamanın ardından 1 saat 15 dakika baş başa görüştü.

Görüşmenin ardından heyetlerarası çalışma yemeğine geçen Erdoğan ve Trump, senatörlerle görüşüp daha sonra ortak basın toplantısı düzenledi.

YENİ SAYFA AÇILDI!

Her iki lider de basın toplantısında olumlu mesajlar verirken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "İlişkilerimizde yeni bir sayfa açmaya kararlıyız" mesajı dikkat çekti.

Görüşme dünya medyasında da geniş yankı bulurken, basında "Zirve Erdoğan'ın lehine gelişti", "Trump, Erdoğan'a hayran", "Trump, Erdoğan'ı övdü" gibi yorumlar yer aldı.

Genel intiba ziyaretin, Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın diplomatik zaferi ile sonlandığı yönünde olurken, Erdoğan ve Trump'ın mesajları kadar mimik ve jestleri de sosyal medyada büyük ses getirdi.

Özellikle Oval Ofis'te iki liderin basın mensuplarına yaptığı kısa açıklama sırasında liderlerin oturuş şekillerinden, Erdoğan'ın görüşmeye çok rahat girdiği değerlendirmeleri yapıldı.

Trump'ın oturuşu gündeme oturdu! - Resim : 2

OVAL OFİS KLİBİ VİRAL OLMA YOLUNDA!

Trump'ın ise hem azil sürecinin gerginliği, hem de masadaki zorlu meseleler nedeniyle daha gergin olduğuna yönelik yorumlar gündeme getirildi.

Öte yandan, görüşme sonrası sosyal medyada dolaşıma giren bir video da büyük ilgi topladı. Hazırlanan klipte özellikle başkan Trump'ın oturuş şekli tiye alındı.

Trump'ın oturuşu gündeme oturdu! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Donald Trump Washington video oval ofis viral
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.