Trump'ın işi duaya kaldı

ABD'de başkanlık seçimlerinde oy sayımı devam ederken, Biden yarışı önde götürüyor. Kritik eyaletlerden biri olan Nevada'da ise Trump destekçileri oy sayım merkezine giderek dua etti.

ABD'deki başkanlık yarışı kıran kırana devam ederken, Demokrat aday Joe Biden ülke genelinde üstünlüğünü koruyor.

Oylar ülke çapında sayılmaya devam ederken, sonuçların henüz belli olmadığı eyaletler ise oldukça önem kazandı. Oy oranlarının başabaş gittiği kilit eyalet konumundaki Nevada'da, Biden ile Trump arasında oldukça az sayıda fark bulunuyor.

GÖZLER NEVADA'DA

Seçimi kaybetmesi ihtimali gittikçe artan Trump’ın destekçileri, Nevada’daki oy sayımını da yakından takip ediyor. Clark County bölgesi seçim departmanında kaydedilen görüntülerde, Trump destekçilerinin seçim merkezi önünde toplanarak dua ettiği görüldü.

Trump'ın işi duaya kaldı

 

Trump'ın işi duaya kaldı ile ilgili etiketler ABD seçim Trump dua biden vide

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.