Trump'ın ilk eşinin ölüm nedeni şoke etti: Türk kuaförüne giderken merdivenden düşmüş!

ABD‘nin eski Başkanı Donald Trump’ın ilk eşi Ivana Trump dün New York'taki evinde hayatını kaybetti. Trump'ın Türk kuaförüne gitmek üzere hazırlanırken merdivenden düştüğü öğrenildi. Türk kuaför ise haberi alınca şoke olduğunu belirterek "Ben onu 20 yıldır tanıyorum. Çok iyi bir hanımdı. Bugün saat 14.00’te randevusu vardı fakat iptal edildi" dedi.

ABD medyasına konuşan yetkililer ve kaynaklar, Ivana Trump'ın evinde merdivenden düşerek yaşamını yitirdiğini duyurdu.

New York'taki evinden kuaför randevusuna gitmek için hazırlanırken olayın yaşandığı da belirtildi. Trump'ın St. Tropez'de tatile gitmeden önce saç bakımı yaptırmak istediği de öne sürüldü.

TRUMP'IN TÜRK KUAFÖRÜ KONUŞTU

Trump ile 1977-1992 yılları arasında evli kalan ve “Trump hanedanlığının” arkasındaki isimlerden biri olarak bilinen Ivanka’nın kuaförünün ise Türk olduğu ortaya çıktı. Ivana’nın New York’ta bulunan Salih Çakırca isimli bir kuaföre düzenli olarak gittiği belirtildi. Kuaför, Ivana Trump’ın perşembe günkü randevusuna gelmediğini söyledi.

"BUGÜN SAAT 14.00'TE RANDEVUSU VARDI FAKAT İPTAL EDİLDİ"

Salih Çakırca’nın kardeşi Fatih Çakırca, İngiliz Daily Mail gazetesinin internet sitesine konuştu. Çakırca, “Ben onu 20 yıldır tanıyorum. Çok iyi bir hanımdı ve ölüm haberini alınca şok olduk ve çok üzüldük. Bugün saat 14.00’te randevusu vardı fakat iptal edildi” dedi.

Sözcü'de yer alan habere göre, Ivana Trump’ın evine yakın olan Salih Salon’da kardeşiyle birlikte çalışan Fatih Çakırca, “Onun Eylül ayında St. Tropez’ye gideceğini biliyordum. Geçen hafta Cuma günü de geldi ve hatta saçını ben yaptım. Çok harika bir insandı. Sağlıklı ve mutlu görünüyordu. Çok sevgi dolu ve sevecen birisiydi” dedi.

Trump'ın ilk eşinin ölüm nedeni şoke etti: Türk kuaförüne giderken merdivenden düşmüş! ile ilgili etiketler Trump Türk ABD Ivana Trump ilk eşi kuaför
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.