Trump'ın evindeki kağıt dolu klozet gündem oldu! Fuat Kozluklu'dan muhabire ilginç uyarı!

Yaptığı her hareketle olay olan eski ABD Başkanı Trump, bu sefer de FBI ajanlarının evini aramasıyla gündeme geldi. Trump'ın evindeki kağıt dolu klozet fotoğrafı dikkat çekerken TRTHaber Gece Bakışı programı sunucusu Fuat Kozluklu, ABD'deki TRT muhabirine "Beyaz Saray'da tuvalet kullanıyorsan sifonu çekmeden çıkma" uyarısında bulundu.

ABD eski Başkanı Donald Trump'ın başkanlığı döneminde resmi kayıtlara geçirilmesi gereken evrakları "tuvalete atmak" suretiyle yok ettiği iddialarına ilişkin yeni fotoğraflar paylaşıldı. 

FBI'ın Trump'ın evine yaptığı baskınla birlikte gündeme gelen içi kağıt dolu klozet fotoğrafı, evin en mahrem alanının bile kayıt altına alındığını gözler önüne serdi. 

Trump'ın evindeki kağıt dolu klozet gündem oldu! Fuat Kozluklu'dan muhabire ilginç uyarı!

Klozet fotoğrafları gündemdeki yerini korurken TRTHaber'de Gece Bakışı programının sunucusu Fuat Kozluklu'nun canlı yayında TRT'nin ABD muhabiri ile diyaloğu hem tebessüm ettirdi.

"SİFONU ÇEKMEDEN ÇIKMA"

Kozluklu, muhabire Beyaz Saray'da tuvalet kullanıp kullanmadığını sorduktan hemen sonra uyardı: Eğer kullanıyorsan aman dikkat et sifonu çekmeden çıkma!

 

Trump'ın evindeki kağıt dolu klozet gündem oldu! Fuat Kozluklu'dan muhabire ilginç uyarı! ile ilgili etiketler Trump ABD Fuat Kozluklu klozet
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.