Trump'ın Erdoğan'a yazdığı mektup!

Trump'ın Erdoğan'a yazdığı iddia edilen mektup! ABD Başkanı Donald Trump’ın,Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a mektup yazdığı iddia edildi. Trump mektubu, Suriye’deki harekattan önce yazdığı iddialar arasında yer alıyor.İşte Trump'ın yazdığı iddia edilen o mektup...

Trump'ın Erdoğan'a yazdığı iddia edilen mektup! Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yazdığı iddia edilen mektup ortaya çıktı. Erdoğan mektubu ise çöpe attı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bakü ziyaretine eşlik eden gazeteciler arasında yer alan Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan'dan önemli paylaşımlar geldi.

Sosyal medya hesabından, ABD Başkanı Donald Trump'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yazdığı ve tepki toplayan mektupla ilgili dikkat çeken açıklamalar yapan Ahmet Hakan, "Üst düzey bir devlet görevlisi" ile yaptığı görüşmede edindiği izlenimleri aktardı.

Trump'ın Erdoğan'a yazdığı mektup!

Söz konusu mektupla ilgili bilgiler paylaşan Ahmet Hakan, "Mektup 9 Ekim'de yazıldı. Erdoğan tarafından arabuluculuk teklifi reddedilerek çöpe atıldı. Bu mektuba verilmiş en net cevap 9 Ekim tarihinde saat 16:00’da verilmiş olan cevaptır. Bu cevap Barış Pınarı Harekâtı'dır." ifadelerini kullandı.

Hürriyet yazarı Hakan paylaşımlarına şöyle devam etti;

"Trump bu tarzla (teröristlerle arabuluculuk teklifi gibi adımlarla) Erdoğan’a bir şey yaptıramayacağını görmüş olmalı. Trump bugün artık 'PKK DEAŞ’tan da kötü' noktasına gelmiştir.

Erdoğan kendi pozisyonunu değiştirmeden diğer aktörleri kendi pozisyonuna yaklaştırmaya devam ediyor. Tüm bunlar göz önünde bulundurulduğunda Pence’in de Erdoğan’a YPG ile görüşme teklif etmesi beklenemez.

Teklif etse de Erdoğan bunu da kesin bir dille reddedip Pence’i eli boş gönderir. Bu ABD’nin işine gelecek bir durum olmayacaktır. ABD bunun farkında olmalıdır. Ayrıca bu mektuba karşı gereken cevap misliyle verilmiştir.

Açık ve net olarak söylemek gerekirse Erdoğan kararlı duruşu ile ülkesinin ve bölge halklarının çıkarlarını koruma noktasında oldukça başarılı bir siyaset yürütüyor.

Az önce görüştüğüm üst düzey bir devlet görevlisinin “mektup olayı” ile ilgili yaptığı açıklama böyle…"

İşte Trump'ın yadığı iddia edilen mektup;

Trump'ın Erdoğan'a yazdığı mektup! - Resim : 2

Trump'ın Erdoğan'a yazdığı mektup! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Donald Trump ABD
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.