Trump'ın Erdoğan'a yazdığı mektup alay konusu oldu

ABD Başkanı Donald Trump'ın Barış Pınarı Harekatı'nın başladığı gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yazdığı mektup ülkesinde alay konusu oldu.

Amerikan yayın kuruluşu CNN sunucularından Don Lemon, Başkan Donald Trump’ın 9 Ekim'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'a gönderdiği mektubun ekrana yansıyan şu kısmını okudu:

“Eğer bunu doğru ve insani şekilde yapabilirseniz, tarih size olumlu bakacaktır. Eğer iyi şeyler olmaz ise sizi sonsuza kadar şeytan olarak görecektir. Katı bir adam olmayın. Budala olmayın. Sizi daha sonra arayacağım.”

Ekrandaki mektup çekilip Lemon tekrar izleyici karşısına geldiğinde ise kendini gülmekten alamadı.

 ALAY KONUSU OLDU

Lemon, mektuptaki “Seni sonra arayacağım” mesajıyla dalga geçerek bir yandan gülerken, “Orada ciddi bir durum yaşanıyor” ifadelerini kullandı.

CNN’in Washington muhabiri Jake Tapper da “mektubu sahte sandığını fakat gerçek olduğunu” söyledi.

Trump'ın Erdoğan'a yazdığı mektup alay konusu oldu ile ilgili etiketler Donald Trump ABD Cumhurbaşkanı Erdoğan CNN Mektup
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.