'Sağlıklı kişiler nisana kadar aşı beklemesin'

ABD Başkanı Donald Trump'ın koronavirüs salgını nedeniyle en üst göreve getirdiği Dr. Anthony Fauci, ülkesinde sağlıklı olan kişilerin nisan ayına kadar aşı olmayı beklememesi gerektiğini söyledi.

Dr. Anthony Fauci, sağlıklı Amerikalıların koronavirüs aşısı olmayı beklememesi gerektiğini belirterek sağlık çalışanlarına, yaşlılara ve kronik sağlık sorunları olan kişilere öncelik verileceğini söyledi.

SAĞLIKLI KİŞİLERE VURULACAK AŞI İÇİN TARİH VERDİ

Dr. Anthony Fauci, “Belirgin altta yatan bir hastalığı olmayan sağlıklı, yaşlı olmayan bir kişi, (aşı olmaya) muhtemelen başlayacaktır…. Mart ayı sonu, Nisan başı gibi” dedi.

''EZİCİ ÇOĞUNLUK HEMEN AŞILANMALI''

Fauci, “Ülkenin ezici çoğunluğu ne kadar çabuk aşılanırsa, virüsün seviyesini aşağı çekmek için çok önemli olacak sürü bağışıklığı şemsiyesine o kadar çabuk sahip olacaksınız" ifadelerini kullandı.

(DHA)

'Sağlıklı kişiler nisana kadar aşı beklemesin' ile ilgili etiketler ABD Korona
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.