Trump'a intikam mesajı

İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, ABD hava saldırısında öldürülen İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani'ye ilişkin açıklama yaptı. Zarif, ABD Başkanı Trump'a seslenerek, "Tehdit etmek benim işim değil ancak o defter henüz kapanmadı" dedi.

İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Zarif, "Tehdit etmek benim işim değil ancak o defter henüz kapanmadı" dedi. Süleymani’nin bir kahraman olduğunu ifade eden Zarif, Süleymani’nin DEAŞ terör örgütüne karşı oynadığı rolün çok önemli olduğunu vurguladı.

NE OLMUŞTU?

İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani, ABD’nin hava saldırısında 3 Ocak 2020’de Irak’ın başkenti Bağdat’ta öldürülmüştü. Süleymani’nin öldürülmesinin ardından İran’dan defalarca ‘intikam’ mesajları verilmişti. İran, Irak’ta bulunan ABD üslerine füze saldırısı düzenlemişti.

Trump'a intikam mesajı ile ilgili etiketler ABD Donald Trump Kasım Süleymani cevad zarif
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.