Trump'a ikizi kadar benziyor! Oysa ki...

İspanya’nın Galiçya bölgesinde yaşayan 64 yaşındaki Dolores Leis Antelo adlı kadın, ABD Başkanı Trump’a ikiziymişcesine benziyor. Dolores adlı kadının elinde çapa ile çekilmiş fotoğrafı sosyal medyayı sallamaya yetti.

Galiçya'nın Gabana de Bergantinos bölgesindeki küçük bir köyde yaşayan Dolores Leis Antelo, ABD Başkanı Donald Trump'a olan benzerliğiyle şaşkınlık yarattı.

Çiftçilikle uğraşan kadının fotoğrafı, yerel sosyal ağlarda paylaşılmasının ardından hızla yayılarak fenomen oldu.

TORUNLARI PAYLAŞTI

Belinde önlüğü elinde çapasıyla bahçede poz veren yaşlı kadın, başkan Trump'a ikizi kadar benziyor. Kocasıyla birlikte çiftlikte yaşayan 64 yaşındaki kadının sakin yaşamı, fotoğrafının sosyal medyanın gündemine oturmasıyla bir anda değişti.

Trump'a ikizi kadar benziyor! Oysa ki...

Cep telefonu ya da bir bilgisayarı olmayan Dolores Leis Antelo, Trump'ın aksine teknolojiden uzak bir yaşam sürüyor. Ancak bu durum, bölgedeki kırsal çalışma hakkında araştırma yapan La Voz de Galicia Gazetesi'nden Paula Vazquez'in, Antelo ile bir röportaj yapmasının ardından değişti.

 FOTOĞRAF HIZLA YAYILDI

Gazeteci, röportaja elinde çapayla bahçede yürüyen Antelo'nun fotoğrafını ekledi. Sosyal medya kullanıcılarının, çiftçi kadın ile ABD Başkanı arasındaki müthiş benzerliği fark etmesinin ardından fotoğraf hızla yayıldı. Dijital dünyadan hiç anlamadığını söyleyen Dolores, torunları sayesinde popüler olduğunu öğrendi.

Trump'a ikizi kadar benziyor! Oysa ki... ile ilgili etiketler Trump Dolores Leis Antelo
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.