Trump yine "Biz kazanacağız" dedi

ABD'nin Başkenti Washington DC'de binlerce Trump taraftarı toplanıp gösteri yaptı. Bu görüntüleri medyanın göstermediğinden yakınan ABD Başkanı Donald Trump, "Biz kazanacağız" dedi ve ekledi "Yüz binlerce insan hileli ve bozuk bir seçime dayanmayacaklar!"

Resmi olmayan sonuçlara göre Demokrat Parti adayı Joe Biden'ın seçimi kazandığı ilan edilse de ABD Başkan Donald Trump kazanacaları iddiasında ısrarcı...

Trump'ı heyecanlandıran gelişme ise Washington DC'de yüzbinlerce Cumhuriyetçi'nin yaptığı gösteri oldu.

Bu gösteriye ilişkin "Biz kazanacağız" mesajını paylaşan Trump, bir başka mesajında ise kendisini destekleyenlerin medya tarafından gizlenmesinden yakındı.

Trump yine "Biz kazanacağız" dedi

Trump, "@Fox Haber ve sahte haber ağları bu büyük toplantıları göstermiyor. Bunun yerine, muhabirleri neredeyse boş sokaklarda duruyorlar. Artık basın bütünlüğü var. MAGA" dedi.

Trump yine "Biz kazanacağız" dedi - Resim : 2

Trump gösteriye ilişkin yaptığı bir diğer paylaşımında ise "D.C.'de desteklerini gösteren yüzbinlerce insan Hileli ve Bozuk bir Seçime dayanmayacaklar!" ifadesini kullandı.

Trump yine "Biz kazanacağız" dedi - Resim : 3

Twitter'ın Başkan Trump'ın bu mesajlarının altına "Seçim dolandırıcılığıyla ilgili bu iddia tartışmalı" notunu düştüğü dikkatlerden kaçmadı.

Trump yine "Biz kazanacağız" dedi ile ilgili etiketler ABD Donald Trump seçim Joe Biden Washington DC

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.